Charmig duplex med 4,5 rum med ett vackert läge

Bulle
Parhus • 4.5 rum • 3 säng. • 2 bad. • 155 Kvadratmeter • ref.: 2023-36
9 809 330 SEK
Kom och upptäck denna nya Nugget i Bulle, en dynamisk stad med flera fördelar Denna fantastiska duplex med 4,5 rum, exklusivt på Murith, är idealiskt belägen på vinden i en charmig modern byggnad som förvandlades 2016.

Denna charmiga duplex erbjuder både modernitet och elegans tack vare sina kvalitetsmaterial och synliga bjälkar. Du kommer att förföras av dess rymliga och ljusa utrymme, perfekt för att njuta av en bekväm livsstil i hjärtat av ett kommande grannskap.

Denna lägenhet ligger i stadsdelen La Pâla, i närheten av affärer, restauranger och tillgång till H189 och motorvägen. En perfekt plats för att underlätta dina dagliga resor.

Lägenheten består av en rymlig hall, en tvättstuga med tvättpelare, en master svit med skräddarsytt omklädningsrum och eget badrum inklusive toalett, handfat och badkar.

Dessutom hittar du ett sovrum, ett badrum med dubbla handfat, toalett och dusch samt en trappa.

Vinden erbjuder en separat toalett, ett kök öppet mot vardagsrummet, ett sovrum, ett rymligt och ljust vardagsrum samt en balkong för att njuta av stunder av avkoppling i det fria.

Du kommer också att dra nytta av en källare för förvaring och två inomhusparkeringsplatser för 30 000 CHF per plats utöver försäljningspriset.

Avgifterna för personlig skyddsutrustning uppgår till 559 CHF per månad för lägenheten och 400 CHF per år för det underjordiska garaget.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna magnifika fastighet och för att ordna en visning enligt din tillgänglighet. Vi hjälper dig gärna i ditt fastighetsprojekt.

Utrymmen

Rum4.5
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende155 Kvadratmeter
Hiss

Bulle

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Bergsutsikt
Stadsutsikt
TypLägenhet
Byggår1949
Renoveringsår2016