Fristående hus: till salu i Sidmouth

East Devon District
Hus • 4 säng. • 3 bad. • ref.: 3492178
23 806 801 SEK
Från det ögonblick som du svänger in på uppfarten har du intrycket att du går in i någonstans mycket speciellt.

Fortsätt genom tegelpelarna smidesjärnportar och den formella trädgården öppnas framför dig och du ser först chokladboxhuset som är stolt över platsen.

Byggd på 1950-talet har Red Chimneys genomgått omfattande modernisering av de nuvarande ägarna och det betjänas nu av ett zonkontrollerat oljeeldat centralvärmesystem samt separat kontrollerad omvänd cykel uppvärmning / luftkonditionering i köket, vardagsrummet, huvud och andra sovrum. Det finns också golvvärme i kök / matsal och två badrum, inklusive tvåglasfönster i hela och helrenoverat kök och badrum. Huset är byggt av putsade höjder under ett halmtak, som senast räfflades 2015.

Boendet är vackert presenterat och har ett mycket attraktivt kök / matsal, designad av Ashgrove Kitchens, med skräddarsydda enheter, en elektrisk AGA på den centrala ön, ett stort skafferi och separat tvättstuga.
Det finns ett rymligt vardagsrum med fönster och dörrar med utsikt över trädgården, ytterligare en matsal också med franska dörrar som vetter mot solterrassen. En studie och bottenvåningen W.C kompletterar bottenvåningen boende.

Sovrummen på första våningen är väl proportionerade med två rymliga dubbelrum med eget badrum i motsatta ändar av landningen och ytterligare två sovrum, ett duschrum och separat WC.

Det finns två distinkta trädgårdar, den översta trädgården som har en formell layout och den nedre anlagda trädgården vardera på ungefär en tunnland i storlek. Både huset och trädgårdarna har en medfödd luft av lugn, en värme som är både trevlig och avkopplande.

De formella trädgårdarna är väletablerade, söderläge och huvudsakligen stora områden med plan gräsmatta, varvat med en stor variation av träd och väletablerade gränser. Inbäddat i den formella trädgården är ett avskilt område, känt som den japanska trädgården med exemplar träd och en sittgrupp, som erbjuder lugn och ro.
På framsidan av huset finns en stenlagd solterrass med en trädgårdsdamm. Det finns också en andra terrass i öster med jacuzzi och sommarhus som används som gym. Det finns många områden i grunderna för att njuta av den vackra utsikten och utsikten över den omgivande landsbygden.

Trägrindar och ytterligare en uppfart ger tillgång till ett område med naturlig vildblomma och klarar av en slingrande grusväg och flera fruktträd. Ett ytterligare inhägnat område innehåller en produktiv köksträdgård med grönsaksbäddar och en stor isolerad verkstad tillsammans med ett växthus med en mogen vinranka. Det finns också ett komposteringsområde och ytterligare tre timmerbodar.

Inom grunderna finns ett ombyggt fristående kontor med ett stort mottagningsutrymme och tvåfaldiga dörrar som öppnar in i trädgården. Det finns ett separat studieområde, en toalett och loftförvaring. Byggnaden lämpar sig för ett antal användningsområden, såsom en studio, hobbyrum eller tillhörande boende, med förbehåll för nödvändiga planeringstillstånd.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3
Terrass
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar
Fitnesscenter

East Devon District

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data