Lägenhet för Köp i Gdańsk, Polen

Gdańsk, pomorskie, Czerska
Lägenhet • 2 rum • 40.67 Kvadratmeter • 2st våning • ref.: ECN332839
1 264 408 SEK
Andra fastigheter finns i vårt kontors utbud.
KÖPAREN ÄR BEFRIAD FRÅN ATT BETALA 2 % AV PCC-SKATTEN

Till salu 2 rums lägenhet Användbar yta 40.67m2
Vardagsrum med annex 21m2
Rum 9,98m2
Badrum 4.32m2
Hall 5.06m2

Pris per m2 förråd: 3 500 PLN
Pris för en m.p. ovan jord: 15 000 PLN
Pris per plats i det underjordiska garaget: 35 000 PLN

Gården byggs i den dynamiskt utvecklande södra delen av Gdańsk.
En perfekt plats för alla som uppskattar en lugn och vänlig miljö.
Fördelen med läget är närheten till Gdańsks centrum (7 km) och ringvägarna S6 och S7.
Bara 3 minuters promenad skiljer investeringen från den pittoreska Ferber Park, som är inskriven i registret över monument, med en yta på nästan 11 hektar. I närheten av ett sådant pittoreskt naturlandskap kommer byggnader med en enkel, tidlös form att byggas. Deras moderna estetik kommer att betonas av stora fönster och rymliga balkonger. I varje byggnad kommer effektiv kommunikation mellan de boende att säkerställas av två hissar som är placerade bredvid varandra. Byggnadens koncept tar hänsyn till ett antal efterbehandling och arkitektoniska detaljer - den unika utformningen av balustraderna i kombination med fasadens eleganta färger kommer att skapa en lägenhetsstil och en känsla av lyx.
Byggnader med 3 och 4 våningar har planerats på området. För invånarnas trivsel kommer service- och affärslokaler att byggas i två byggnader. Det kommer att finnas garagehallar i alla byggnader, och det kommer också att finnas bekväm parkering i form av parkeringsplatser ovan jord. Varje lägenhet kommer att ha ett förråd.
Av hänsyn till miljön har ekologiska gröna tak utformats, som kommer att ge akustik och ytterligare värmeisolering både sommar och vinter. Förutom estetik fungerar de som en barriär mot föroreningar, producerar syre och absorberar koldioxid.
Helheten kommer att kompletteras med omsorgsfullt utformade element av liten arkitektur. En stor fördel blir rekreationsområdet, där lekplats och utegym byggs i en härlig miljö med grönska och promenadstråk. Bänkar i skuggan av det befintliga trädstativet gör att du kan koppla av med din favoritbok. Det kommer att vara en idealisk plats att koppla av omgiven av grönska och dammar.
Ring oss och boka en presentation.

• Jag är med dig i varje skede av fastighetsköpsprocessen, från valet av erbjudandet och dess presentation till slutförandet av transaktionen och överföringen av fastigheten till de nya ägarna.
• Jag hjälper till med alla formaliteter i samband med att få ett lån för köp av fastigheter. Vår kreditrådgivare hjälper dig att kontrollera din kreditvärdighet utan kostnad, presenterar det mest fördelaktiga erbjudandet bland erbjudanden från 21 banker och guidar dig effektivt genom låneimplementeringsprocessen.
Vi kommer att designa och färdigställa din fastighet medan du lutar dig tillbaka och kopplar av.

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande i den mening som avses i civillagen, utan är endast i informationssyfte.

Utrymmen

Rum2

Ytor

Boende40.67 Kvadratmeter
Hiss

pomorskie, Czerska, Gdańsk

TypLägenhet
Byggår2024
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data