Villor med havsutsikt och annex i Bodrum Muğla

Yalıkavak
Hus • 5 rum • 4 säng. • 3 bad. • 150 Kvadratmeter • ref.: BJV-00357-30088
23 353 545 SEK
Villor med privata pooler i ett säkert komplex i Yalikavak Bodrum

Yalikavak är ett av de mest föredragna områdena för en lyxig livsstil med sina vackra vikar och småbåtshamn som är värd för världsberömda varumärken. Det är ett område där livet varar i tolv månader med sitt läge och sociala faciliteter.

Villor med havsutsikt till salu i Bodrum ligger nära många sociala och dagliga bekvämligheter som kaféer, restauranger, marknader, apotek, banker och sjukhus. Villorna ligger 8,4 km från Yalikavak Marina, 50 km till Bodrum-Milas flygplats, 18 km till Bodrums centrum, 13 km till Bodrums statliga sjukhus och 19 km till Bodrums slott och Halikarnassus mausoleum.

Komplexet, byggt på ett 6 500 m² stort område, består av tio fristående villor. Villorna har privata pooler, rymliga trädgårdar, utomhusparkering, golvvärme och VRF-luftkonditioneringssystem.

Villaalternativ med fyra och sex sovrum finns i samhället. Villorna med fyra sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, tre badrum och en balkong, medan villorna med sex sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, fem badrum och en rymlig terrass. Villor med exteriöra byggalternativ består av ett vardagsrum, ett sovrum och ett extra badrum. Högkvalitativa material och värmeisolering användes i inredningen av villorna. Det finns fem stycken köksmaskiner och inbyggda garderober i villorna.


BJV-00357

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum3
Balkonger1

Ytor

Boende150 Kvadratmeter
Totalt230 Kvadratmeter
Balkong
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Yalıkavak

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2024