Vacker strandmöjlighet i en villa och bungalow med privat pool.

Las Terrenas
Fristående bungalow • 3 säng. • 3 bad. • Bottenvåning
3 799 964 SEK

"La Villa Bonita" är en charmig villa belägen i en idyllisk miljö som erbjuder en exceptionell boendeupplevelse. Den består av huvudbyggnad och fristående bungalow, vilket ger en unik mångsidighet för att anpassa sig till olika behov och preferenser. Perfekt för personlig njutning eller för investerare som vill hyra ut fastigheten, varje enhet kan hyras separat.

Villan har 3 rymliga sovrum, alla med eget badrum, vilket garanterar komfort och avskildhet för alla boende. Fördelningen av fastigheten är idealisk, huvudbyggnaden erbjuder 87 kvadratmeter konstruktion och bungalowen 30 kvadratmeter. Dessutom har den ett serviceområde på 9 kvadratmeter och en ytterligare konstruktion på 5 kvadratmeter för underhåll.

Fastigheten har också en rymlig terrass på 80 kvadratmeter, som inkluderar en pool på 19,71 kvadratmeter. Detta utomhusutrymme är en perfekt plats att koppla av och njuta av det tropiska vädret. Dessutom har "La Villa Bonita" en fullt fungerande vattencistern och septiktank, vilket säkerställer en pålitlig vattenförsörjning. Gott om parkeringsplatser för 2 fordon, samt ytterligare utrymme för motorcyklar eller barnvagnar.

Läget för denna fastighet är exceptionellt, eftersom det ligger nära den spektakulära Bonita-stranden. Bara 7 minuters promenad eller 3 minuters bilresa kan invånarna njuta av vackra stränder och en mängd lokala restauranger och anläggningar. Kort sagt, "La Villa Bonita" är en exceptionell fastighet som kombinerar elegans, komfort och mångsidighet. Med sin fristående villa och bungalow erbjuder den en unik och flexibel boendeupplevelse, perfekt för dig som letar efter ett permanent hem eller en lönsam investering.

Vänta inte längre, boka en tid idag för att göra ett erbjudande och missa inte möjligheten!

Utrymmen

Sovrum3
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Tomt412 Kvadratmeter
Swimmingpool
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Terrass

Las Terrenas