Hus till salu i Morelia, Mexiko, Fasad mot grönområde, Altozano

Morelia, Sierra 46, La Capilla, 58350 Jesús del Monte, Mich., Mexico
Nytt hus • 5 rum • 3 säng. • 4 bad. • 180 Kvadratmeter • Halvplan • Tillgänglig från 2024-05-31
4 385 606 SEK

Detta rymliga hem till salu erbjuder ett utmärkt tillfälle för dem som letar efter ett hem som kombinerar komfort, stil och ett utmärkt läge. Denna fastighet ligger framför ett vackert grönområde och erbjuder panoramautsikt som inspirerar till lugn och välbefinnande.

Med en förlängning på 180m2 mark och en konstruktion på 273m2 fördelat på tre våningar, har detta förköpshus en design som gör det mesta av varje utrymme och erbjuder en känsla av rymd och ljusstyrka i alla dess områden.

När du kommer in i huset möts du av en rymlig och inbjudande foajé som inbjuder dig att utforska varje hörn av detta charmiga hem. På bottenvåningen hittar du ett rymligt vardagsrum, perfekt för att dela oförglömliga stunder med familj och vänner. Det fullt utrustade köket med kvalitetsfinish är den perfekta platsen för att skämma bort dina kulinariska färdigheter och skapa läckra måltider.

På andra våningen hittar du sovrummen, alla utformade för att erbjuda komfort och avskildhet. Det stora sovrummet har ett eget badrum och en rymlig klädkammare, medan de extra sovrummen har ett badrum och garderob vardera.

Husets tredje våning har en takträdgård som erbjuder ett mångsidigt utrymme som kan vara den perfekta platsen att tillbringa tid med familj och vänner eftersom den har en grillplats och har ett halvt badrum för dina gästers komfort.

Dessutom har huset parkering för två fordon, trädgård på framsidan och baksidan, samt en terrass som gör att du kan njuta av den fantastiska utsikten utomhus.

Med ett privilegierat läge framför ett grönområde erbjuder detta hem en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. Med enkel tillgång till bekvämligheter, butiker och huvudgator innebär att bo här att njuta av det bästa av två världar: lugnet i en naturlig miljö och bekvämligheten med ett modernt boende.

Missa inte chansen att göra detta underbara hem till ditt eget, som erbjuder så mycket utrymme, komfort och ett avundsvärt läge. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som detta hem har att erbjuda!

Utrymmen

Rum5
Sovrum3
Badrum4
Badrum1
Parkeringsplatser (utomhus)2

Ytor

Boende180 Kvadratmeter
Tomt273 Kvadratmeter
Terass1 Kvadratmeter
Trädgård1 Kvadratmeter
Alarm
Dörrvakt
Garage
Grill
Matsal
Satellit-tv
Säkerhet
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Terrass

Sierra 46, La Capilla, 58350 Jesús del Monte, Mich., Mexico, Morelia

TypHus
SkickNy
LägeHög standard
Byggår2024
OmgivningGrön, Bergsmiljö, Bostadsområde, Lugn