Lägenhet för Köp i Blanes, Spanien

Blanes
Lägenhet • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 112 Kvadratmeter • ref.: P05BL-214/9374
2 746 887 SEK
Upptäck möjligheten att bo nära havet i denna rymliga och ljusa lägenhet i Blanes, som ligger bara 1000 meter från stranden. Med en byggd yta på 112 kvadratmeter erbjuder denna fastighet komfort och funktionalitet i en lugn och fridfull miljö.

Denna charmiga lägenhet har 2 dubbelrum och 1 enkelrum, samt 2 kompletta badrum, vilket gör det till det perfekta hemmet för par eller små familjer. Den är redo att flytta in, med ett fullt utrustat kök och kvalitetsfinish inklusive träinredning och klinkergolv.

Lägenhetens nordöstra orientering garanterar utmärkt naturligt ljus hela dagen, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär i varje hörn. Dessutom erbjuder dess yttre aluminiumsnickeri god termisk och akustisk isolering, vilket ger komfort och lugn hela tiden.

Ytterligare bekvämligheter inkluderar handikappanpassning, inbyggda garderober, hiss, balkong och en stor terrass där du kan njuta av den friska luften och utsikten över bergen. Fastigheten har också en fiberoptisk anslutning, vilket garanterar snabb och stabil anslutning för dina digitala behov.

Det privilegierade läget för denna lägenhet erbjuder nära tillgång till ett brett utbud av tjänster, såsom bussar, vårdcentraler, skolor, stormarknader och lekplatser, vilket underlättar det dagliga livet för sina invånare. Dessutom garanterar införandet av ett garage komfort och säkerhet för ditt fordon.

Missa inte chansen att köpa denna underbara lägenhet i Blanes och njut av livet vid havet, kontakta oss idag för mer information eller för att ordna en visning!

Kostnader:
IBI: 550 euro per år
Gemenskap: 50 eur per månad.

För att spara tid har Sacosta Real Estate förberett dig Virtual Tour så att du kan besöka den här fastigheten via din mobiltelefonskärm på ett ögonblick utan att lämna ditt hem. I enlighet med lag 3/2917 av den 13 februari 2018 i Kataloniens civillagstiftning, som godkänner förordningen om konsumentinformation vid försäljning eller uthyrning av bostäder i Katalonien. Kunden informeras om att notarieavgifter, registreringsavgifter och tillämpliga skatter (ITP eller moms + AJD) och andra kostnader som är förknippade med försäljning eller uthyrning inte ingår i priset [IW].

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende112 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Hiss
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Internet

Blanes

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data