Vacker byggnad idealiskt beläget i Chêne-Bourg

Chêne-Bourg
Kommersiell byggnad • 300 Kvadratmeter • ref.: I-24-001
26 779 921 SEK
Vi erbjuder dig en vacker byggnad med blandad användning med en total yta på cirka 300 m2 och cirka 380 m2 användbart utrymme, idealiskt beläget i Chêne-Bourg, i omedelbar närhet av butiker och kollektivtrafik, med snabb tillgång till Genèves centrum.

Bottenvåningen och första våningen är för närvarande omvandlade till kontor, vilket ger funktionellt utrymme för olika professionella aktiviteter. Ett kök och duschrum med toalett kompletterar kontoren.

På andra våningen och vinden finns en duplexlägenhet med egen ingång, bestående av två sovrum, ett öppet kök med matplats, ett duschrum med toalett och ett rymligt vardagsrum som erbjuder en bekväm och vänlig boendemiljö.

Källaren är utrustad med källare, arkiv och ett tekniskt rum som säkerställer praktiska utrymmen för förvaring och organisation.

Det är möjligt att ta över hyresavtal för 2 parkeringsplatser utomhus, vilket ger en bekväm parkeringslösning för boende eller besökare.

Även om den är i behov av en del renoveringsarbete erbjuder denna byggnad en enorm potential för olika projekt.

Missa inte denna exceptionella investeringsmöjlighet på ett utmärkt läge i Chêne-Bourg. Kontakta oss nu för mer information och för att ordna en visning

Utrymmen

Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende300 Kvadratmeter
Användbar380 Kvadratmeter

Chêne-Bourg

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Grundskola