Villor till salu i bra läge, Santo Domigo: Naturlig och exklusiv boendeupplevelse

Santo Domingo
Villa • 3 rum • 3 säng. • 3 bad. • 275.5 Kvadratmeter • ref.: eae58211-885d-448c-8d41-c82b0c74f81a
6 450 970 SEK

Upptäck paradiset i detta bostadsområde, ett imponerande komplex av 4 enfamiljshus som ligger i den eftertraktade Cuesta Hermosa II, Arroyo Hondo, Santo Domingo Fördjupa dig i en exceptionell naturmiljö, där modern design smälter samman med landskapets skönhet och erbjuder en ojämförlig livsstil för familjer och naturälskare.

Varje bostad har en noggrant planerad design, med 3 sovrum (möjlighet till ett fjärde), 3 och ett halvt badrum, varma och kalla kök, stora sociala ytor, pigkammare, tvättstuga och 3 täckta parkeringsplatser. Dessutom kan du njuta av privata uteplatser som gör att du kan få kontakt med naturen från bekvämligheten av ditt eget hem.

Beläget i ett privilegierat område, har du tillgång till ett brett utbud av bekvämligheter i närheten, från exklusiva golfbanor som Isabel Villas Golf Country Club till köpcentra som Agora Mall och Galeria 360. Dessutom har du internationella skolor, stormarknader, apotek och vårdcentraler bara några minuter bort.

Att äga detta projekt ger dig en oöverträffad känsla av trygghet och sinnesfrid. Med 24-timmars övervakning och ett välutbildat säkerhetsteam garanteras du och din familjs välbefinnande. Dessutom har den ytterligare tjänster som sophämtning och regelbunden rökning av bostaden.

Våra hem erbjuder finish av högsta kvalitet och exklusiva detaljer som återspeglar elegans och komfort i varje hörn. Från modulära kök till fönster från golv till tak som maximerar det naturliga ljuset, varje element har valts ut för att ge dig en oöverträffad boendeupplevelse.

Missa inte detta tillfälle att bo i paradiset. Boka din villa med bara $5 000 och dra nytta av vår flexibla betalningsplan. Med beräknad leverans i augusti 2025 är din dröm om ett naturligt och exklusivt liv bara ett steg bort. Kontakta oss idag för mer information!

Utrymmen

Rum3
Våningar2
Sovrum3
Badrum3
Badrum1
Garage (inomhus)1
Parkeringsplatser (utomhus)3

Ytor

Boende275.5 Kvadratmeter
Tomt288.11 Kvadratmeter
Inre275.5 Kvadratmeter
Balkong
Garage
Möblerad
Trädgård
Tvättmaskin

Santo Domingo

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Golf
Grundskola
Sjukhusklinik
Sportcenter
ID7030001-7079