Charmigt bergshotellkomplex

Les Diablerets
Chalet • 76 rum • 63 säng. • 63 bad. • 2700 Kvadratmeter • ref.: M-24-005
53 223 231 SEK
Detta charmiga bergshotell har ett idealiskt läge i hjärtat av byn Les Diablerets, bara några steg från tågstationen. Det har 63 bekväma rum fördelade på flera våningar och erbjuder fantastisk utsikt över de omgivande bergen. Alla rum är utrustade med alla moderna bekvämligheter, inklusive eget badrum, TV och Wi-Fi.

Gästerna kommer att uppskatta hotellets många bekvämligheter, inklusive matsalen med restaurang och bar, som erbjuder en varm och vänlig atmosfär. Det finns också ett fullt utrustat seminarierum, ett skidrum, ett gym och en bastu.

Med direkt tillgång till skidområdena Villars, Gryon och Glacier 3000 är skidområdet Les Diablerets en idealisk plats för vintersportentusiaster som söker variation och variation i backarna. Under sommarmånaderna leder vandringslederna till vackra platser som Lac Retaud eller Dar-vattenfallet. På sommaren kan många aktiviteter som mountainbike, klättring, trädklättring eller skärmflygning också utövas i regionen.

Detta bergshotell är en idealisk plats för resenärer som söker en bekväm och avkopplande vistelse i en spektakulär natur. Missa inte chansen att köpa detta charmiga hotell i en av de mest populära regionerna i de schweiziska Alperna.

Utrymmen

Rum76
Våningar5
Sovrum63
Badrum63
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende2700 Kvadratmeter
Användbar3136 Kvadratmeter
Totalt2390 Kvadratmeter
Hiss
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Fitnesscenter

Les Diablerets

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
TypHus
Byggår1989
Renoveringsår2023