MÖJLIGHET ATT INVESTERA I LYXIGA LÄGENHETER I BAVARO - 1 SOVRUM

Punta Cana
Enrumslägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 67.34 Kvadratmeter • ref.: 1812
1 563 608 SEK

Investeringsframtiden är kompakt. Kostnadseffektiva lägenheter, enkla att sköta. Detta är ett nyckelfärdigt projekt, vi ger dig fastigheten redo med allt du behöver för att aktivera/hyra för tillfället, lägenheter av hotelltyp, med säkerhet och de perfekta bekvämligheterna för att bo i dem för tillfället. Beläget på samma turistboulevard i öst, Bavaro. Bara några minuter från Pearl Beach Club och den internationella flygplatsen i Punta cana, samt de viktigaste shopping- och servicecentren.

Bekvämligheter:

+RESTAURANG

+SIMBASSÄNG

+PARK FÖR HUSDJUR

+TVÄTTPLATSER

+GYM OCH YOGACENTER

+TENNISBANA

+JOGGING KRETS

+MINILIVS

+GRÖNOMRÅDEN

BRA INVESTERING FÖR HYRESFASTIGHETER.

Att köpa ett strandhus kan ge en utmärkt avkastning på din investering. Njut av det bästa av två världar med en pålitlig inkomstström och en härlig semesterplats under semester och ledighet från jobbet. Många investerare köper bostäder och hyr ut dem under högsäsong, låt din investering betala sig själv!

STRATEGISKT LÄGE.

Beläget mellan Bavaro och Punta Cana, omgivet av restauranger, kaféer, köpcentra, underhållning och mycket mer! Med bara 4 minuter nära till allt är detta det perfekta läget för din investering!

SKATTEBEFRIELSE CONFOTUR.

Denna fastighet är godkänd enligt den dominikanska CONFOTUR-lagen, som befriar köpare från fastighetsskatt (IPI) under de första 15 åren av ägande. Fråga din agent för mer information!

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Blue Caribbean Properties är här för att hjälpa dig med varje steg i köpprocessen. Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att din investering blir ditt drömhem.

Finansiella alternativ

Behöver du hjälp med finansiering? Vi kan hjälpa till. Det finns en mängd olika alternativ tillgängliga för investerare och husägare som du kanske inte är medveten om. Kontakta oss för att diskutera dina alternativ och hitta den lösning som är bäst för dig.

Fastighetsförvaltning

Du har hittat din drömfastighet, nu behöver du någon som sköter den medan du är borta. Blue Caribbean Properties har slagit sig ihop med de bästa fastighetsförvaltarna i Punta Cana för att säkerställa att din fastighet tas om hand och förvaltas till sin fulla potential. Våra fastighetsförvaltare är redo att hjälpa dig, oavsett vilka behov du har. Från veckovisa incheckningar till komplett hyreshantering och kundvård, vi har dig täckt. Be din agent om ytterligare information.

Möbelpaket

Du har finansiering, du har någon som sköter din uthyrning, nu behöver du bara någon som hjälper till med de sista detaljerna. Vi arbetar med de mest begåvade designerna och snickarna i Dominikanska republiken för att anpassa ditt utrymme och göra det till ett hem. Vi erbjuder ett brett utbud av paket för att tillfredsställa alla stilar och budgetar

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende67.34 Kvadratmeter
Fitnesscenter
Hiss
Luftkonditionering
Matsal
Möblerad
Parkering
Swimmingpool
Säkerhet
Tennis
Trädgård
Tvättmaskin

Punta Cana

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
ID1812