Fastighet i El Poblado, Medellín, Colombia (Ref HS)

Medellín
Friliggande hus • 9 rum • 6 säng. • 7 bad. • 490 Kvadratmeter
13 980 589 SEK

Denna imponerande fastighet ligger i Medellín, Antioquia och erbjuder ett drömutrymme för alla som vill njuta av den lyx som erbjuds av ett hus med en stor tomt. Med en yta på 1004 m2 tomt, 490 m2 konstruktion fördelat på ett hus med 3 våningar, med 6 sovrum och 7 badrum. Den har 5 garage för att erbjuda maximal komfort.

Dess interna funktioner är av absolut lyx, såsom terrasser, luftkonditionering, balkonger, extra badrum, badrum i sovrummet, barer i amerikansk stil, bibliotek/studie, telefon/intercom, garderober, utrustat och integrerat kök, med extra matsal, förvaring, skafferi, dubbelfönster, hemgas, servicerum, sovrumshall, keramiska golv och panoramautsikt.

Det finns inget bättre alternativ för ett enfamiljshus, med möjlighet att hyra det för turistboende, dra nytta av dess pool och jacuzzi.

Dess utomhusområde erbjuder också exceptionella tjänster och bekvämligheter som du inte hittar i någon annan fastighet. Vi hittar en asfalterad tillgång, socialt område, grill, garage, utrymme för gym, trädgård och övervakning runt huset, samt att det är nära till parker och landsbygd och bostadsområden för att njuta av grönområdena.

Denna fantastiska fastighet är unik i sitt slag, det finns inget bättre alternativ på fastighetsmarknaden för ett hem som erbjuder köparen dessa interna och externa funktioner. Om du letar efter en speciell plats för din familj eller som en fastighetsinvestering är det här platsen att vara.

Fastighetens värde: $ 6,100,000

Utrymmen

Rum9
Sovrum6
Badrum7
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)5

Ytor

Boende490 Kvadratmeter
Tomt1004 Kvadratmeter
Badkar
Balkong
Betjänt
Fitnesscenter
Garage
Grill
Luftkonditionering
Parkering
Snabbtelefon
Swimmingpool
Säkerhet
Terrass
Trädgård

Medellín

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Panorama utsikt över landsbygd
TypHus
Byggår2000