Torgon, 2 rum med havsutsikt i residenset le Cleuset

Torgon
Lägenhet • 2 rum • 39 Kvadratmeter • ref.: 4970044
1 376 084 SEK
Exklusivitet Valimmobilier

2 minuter från det centrala torget i La Jorette, kom och upptäck denna vackra 2-rumslägenhet som ligger på bottenvåningen i Residence Le Cleuset. Denna lägenhet har en generös balkong på 11 m2 och utsikt över Rhônedalen och Chablaisbergen.

Dess privilegierade läge ligger 50 minuter från Lausanne och 2 minuter från centrala Place de la Jorette. Byggnaden ligger i ett lugnt område 2 minuter från pendelbussen på vintern. Läget är perfekt för att komma nära mataffären, kaféerna och turistbyrån. Det är mycket lätt att ta sig fram även under vinterhalvåret. Torgon (20 minuter från motorvägsavfarten Aigle) är ett populärt semestermål för familjer, vandrare och cyklister på sommaren, medan det på vintern är en del av det stora internationella skidområdet Portes du Soleil, det största i Europa

Fördelningen av denna möblerade lägenhet är som följer:


  • Vardagsrum på 20 m2 med kök öppet mot ett trevligt vardagsrum

  • Sovrum på 10 m2

  • Badrum på 3,5 m2

  • Balkong på 11 m2 med utsikt över slätten



Källare och skidskåp kompletta denna fastighet.

Inomhusparkeringsplats i ett kollektivt garage utöver och obligatoriskt: CHF 20 000.-

Gemensamma lokaler för PEP:


  • Förvaring av cyklar

  • Tvätt

  • Mötesrum



Månatliga avgifter för personlig skyddsutrustning: CHF 195.-

Månatlig turistskatt: 2 till 2,5 rum boende (3 UPM): CHF 27,50

Försäljningspris: 135 000 CHF
Lägenhet: CHF 115,000
Garage: 20 000 CHF

Du kan också se andra lägenheter eller stugor i Torgon till salu på vår hemsida.

Orten Torgon är en del av kommunen Vionnaz och distriktet Monthey i Valais. En kanton som är känd för sina många sociala förmåner och blygsamma skatter (sjukförsäkring, fordonsskatt, kapitalförmåner och andra skatter). Denna stad erbjuder många fördelar för familjer (dagis och grundskolor, daghem, idrottsklubbar etc.). I närheten kan du också koppla av i Therme du Val d'Illiez, med sin gigantiska jacuzzi, sin termiska flod eller sitt SPA-termiska område, njuta av en stunds avkoppling ensam, som ett par eller som en familj (för närvarande stängd). Torgon ligger i hjärtat av Chablais, nära Monthey och dess Crochetan-teater men också några minuter från Saint-Maurice och dess tusenåriga kloster, 40 kilometer från Martigny och Gianadda-stiftelsen, 30 kilometer från Montreux och dess internationellt kända jazzfestival. På mindre än 30 minuter kan du också nå byn Le Bouveret som är mycket känd för sina nöjesparker Aquaparc och Swiss Vapeur Parc samt för sin strand, hamn och småbåtshamn.

Denna fastighet kan säljas som en sekundär eller huvudsaklig bostad och även för personer bosatta utomlands.

Vill du veta mer om det, besök det? Kontakta mig via telefon, e-post eller kom och träffa oss (efter överenskommelse) på en av våra byråer i Chablais (Collombey-Muraz eller Torgon) så informerar vi dig gärna. Hitta alla våra fastigheter på www.valimmobilier.ch - gratis värdering av din fastighet, ljusa och kvalitativa professionella bilder, flygfoton och optimal förbättring av fastigheten.

Utrymmen

Rum2
Balkonger1

Ytor

Boende39 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Möblerad

Torgon

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
TypLägenhet
Byggår1978
Renoveringsår2010