Lägenhet till salu, Birmingham Off Plan, Birmingham, Storbritannien

Birmingham, Alcester Street
Ny lägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 450 Kvadratmeter • 1st våning
2 050 293 SEK

Birmingham Off Plan, A501

 

För investeringsändamål eller ägarbebodda - minst 50% deposition krävs

 

Beläget på Alcester Street i centrala Birmingham, bara 450 meter från närmaste tågstation och 900 meter från tjurfäktningsarenan, är dessa helt nya lägenheter till salu från 100 000 pund med 5% beräknad hyresavkastning.

 

Detta är en investering för att köpa för alla som vill tjäna maximal kapitaltillväxt på en högkvalitativ, centralt belägen lägenhet med lyxiga bekvämligheter. Staden Birmingham räknar med hög pristillväxt under de kommande åren, och dessa elegant designade fastigheter kommer säkert att skjuta i höjden i värde mitt i det nuvarande klimatet.

 

Denna lägenhet har ett öppet koncept med ett stort sovrum och inbyggd förvaring. Badrumssviten är modern med orörd kakel och vardagsrummet har autentiska trägolv, stora fönster samt ett elegant kök med blanka enheter och slitstarka bänkskivor.

 

För att få gratis planritningar, virtuell rundtur och tillgänglighet, ring eller registrera dig nedan för ett informationspaket

 

Vänligen kontakta oss om du vill diskutera denna fastighetsinvestering eller andra möjligheter att köpa för att hyra. RWinvest är ett av de ledande brittiska fastighetsinvesteringsbolagen. Vi har fått kontakt med över 100 000 tidigare investerare och har säkrat högavkastande investeringsavtal med garanterad avkastning för våra kunder i Storbritannien och utomlands.

 

Översikt över investeringar

 

Få ett gratis informationspaket idag

Köp för att hyra investering

5 % beräknad hyresavkastning

24 % prisökning till 2025

900m från tjurfäktningsarenan

Nära till vägförbindelser

Minsta hyresintäkt från £5,750

5% hyresavkastning

Priser från 100 000 GBP

 

Varför investera i Birmingham?

 

Läget är en av de första sakerna att tänka på som investerare. Du måste se till att din fastighet ligger i eller nära en livlig stadskärna med mycket förnyelse, vilket Birmingham har i överflöd. Från ett fritids-, arbets- och butiksutrymme för 500 miljoner pund till ett projekt på 700 miljoner pund med kommersiella, detaljhandels-, fritids- och hotellbyggnader spridda över 7 hektar, är staden full av värdeskapande investeringar!

 

Birmingham erbjuder också investerare överkomliga fastighetspriser med hög hyresavkastning och kapitaltillväxt, en kombination som är svår att få tag på på dagens marknad. Dessutom har stadens prognos för huspristillväxten just uppgraderats till 24 % under de kommande tre åren, så genom att köpa nu kan investerare dra nytta av detta lilla fönster av möjligheter och maximera sin avkastning på investeringen.

 

För mer information ring oss idag eller registrera dig nedan för ett informationspaket

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende450 Kvadratmeter
Tomt700 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Diskmaskin
Dörrvakt
Fitnesscenter
Garage
Hiss
Internet
Möblerad
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Swimmingpool
Säkerhet
Terrass
Trädgård
Tvättmaskin
Uppassare dygnet runt

Alcester Street, Birmingham

TypLägenhet
Byggår2023
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data