Välkommen till pittoreska Bassano del Grappa - ett paradis för skärmflygare och de som vill bli det!

10 Via Chiesa di Rubbio
Hus med lägenheter • 600 Kvadratmeter
4 101 820 SEK

Välkommen till pittoreska Bassano del Grappa - ett paradis för skärmflygare och de som vill bli det!

Detta charmiga hyreshus med 7 lägenheter erbjuder en unik möjlighet att fördjupa dig i det pulserande livet i denna eftertraktade region. Bassano del Grappa är utan tvekan en hotspot för skärmflygare i södra Alperna. Här kan du flyga i timmar, medan förhållandena på andra håll i Alperna inte är lämpliga. Inte ens den fruktade nordliga foehnen har något inflytande här. Förutom den fascinerande flygupplevelsen lockar även det utmärkta köket och de pittoreska omgivningarna besökare.

10 km från Asiago, en stad i norra Italien, är känd för sin krigskyrkogård och den berömda Asiago-osten. Kyrkogården hedrar minnet av offren för första världskriget, medan ost är en kulinarisk höjdpunkt i regionen. Turister kommer hit för att uppleva historia och smaka på de utsökta lokala specialiteterna.


Fastigheten sträcker sig över en generös 2000 kvadratmeter stor markyta. De 7 lägenheterna är fördelade på cirka 120 kvadratmeter per våning. Ett rymligt garage med 100 kvadratmeter utrymme rymmer 5 bilar, totalt cirka 600 kvadratmeter, medan en extra förrådsbyggnad med 50 kvadratmeter erbjuder ytterligare förvaringsutrymme.

Uppvärmningen sker med gas, och varje lägenhet har en egen gaspanna (Metan). Dessutom finns en 6000 liters gasoltank tillgänglig, vilket ger dig flexibla uppvärmningsmöjligheter.

Huset värderades 2021 och erbjuder oslagbart värde för pengarna på 700 000 euro.

Upplev det bästa av Bassano del Grappa och säkra denna unika fastighet för din dröm om flygning och italiensk livsstil.
 

Utrymmen

Våningar4
Lägenheter7
Garage (inomhus)5

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt2000 Kvadratmeter
Garage
Grill
Parkering
Trädgård

10 Via Chiesa di Rubbio, Rubbio

TypHus
Byggår1960
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data