Superb renoverad lantgård på höjderna av Vevey

Saint-Légier-La Chiésaz
Bondgård • 17.5 rum • 804 Kvadratmeter • ref.: 4956349
54 092 072 SEK
Denna magnifika, skickligt renoverade bondgård är från sjuttonhundratalet och erbjuder en vacker utsikt över Veveys höjder och en flykt över sjön och Alperna. Den ligger på en sluttning och är omgiven av åkrar och omfattas inte av LDFR.

Huset på mer än 750m2 boyta har en mycket trevlig masterlägenhet på 9 rum och ca 350m2 utmärkt renoverad som upptar hela första våningen och en del av trädgårdsnivån. Resten av byggnaden är värd för två andra lägenheter på ca 160m2 och ett mycket trevligt loft på ca 100m2. På bottenvåningen finns en magnifik välvd källare, olika källare och tekniska rum.

Tomten på mer än 3200m2 är lämplig för en pool och är också värd för ett litet hus med två inomhusgarage och en vind omvandlad till ett litet extra boende, ett skjul, en källa som matar en fontän och många parkeringsplatser utomhus.

Denna fastighet är idealisk för ett familjeprojekt och kan kompletteras med en ryttardel för att rehabilitera.

Denna magnifika, skickligt renoverade bondgård har anor från 1700-talet och erbjuder en vacker utsikt över Veveys höjder och utsikt över sjön och Alperna. Den ligger på en sluttning och är omgiven av åkrar och omfattas inte av LDFR.

Huset har över 750 kvm boyta, inklusive en utmärkt renoverad 9-rumslägenhet (ca 350 kvm) som upptar hela andra våningen och en del av trädgårdsnivån. Resten av byggnaden rymmer ytterligare två lägenheter på ca. 160m2 och ett vackert loft på ca. 100 kvm. På nedre bottenvåningen finns en magnifik källarvalv, olika förråd och teknikrum.

Tomten på över 3200 kvm är lämplig för en pool och innehåller även ett litet hus med två garage och vindsutrymme omvandlat till en liten gästlägenhet, ett skjul, en källa som matar en fontän och många parkeringsplatser utomhus.

Denna fastighet är idealisk för ett familjeprojekt och kan kompletteras med en ryttardel som ska rehabiliteras.

Utrymmen

Rum17.5
Garage (utomhus)1

Ytor

Boende804 Kvadratmeter
Användbar1000 Kvadratmeter
Totalt3270 Kvadratmeter

Saint-Légier-La Chiésaz

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Grundskola
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
Panorama utsikt över sjö
Svagt utsikt över kullar
TypHus
Byggår1750
Renoveringsår2016