Hus för Köp i Cabanes, Spanien

Cabanes
Villa • 4 rum • 4 säng. • 1 bad. • 165 Kvadratmeter • ref.: SI00363/6340
811 960 SEK
Föreställ dig att du vaknar upp varje morgon till ditt eget personliga paradis, inbäddat i en pittoresk by på Costa Brava. Vi ger dig en unik möjlighet att förverkliga denna dröm.

Detta charmiga hus, undangömt i den lugna byn Cabanes, är en dold pärla som väntar på att upptäckas. Med 150 kvadratmeter utrymme och en privat uteplats erbjuder detta hus en generös duk att anpassa efter eget tycke. Dess tvåvåningsstruktur gör att du kan fördela utrymmet som du vill, vilket skapar den perfekta atmosfären för ditt sommarhus eller permanenta bostad.

Men det är inte allt. Föreställ dig att smutta på ditt morgonkaffe i din privata trädgård, känna havsbrisen i ansiktet eller titta på stjärnorna från din terrass under varma sommarnätter. Allt detta kan bli ditt.

Dessutom, om du föredrar en utgångspunkt för ditt projekt, har vi en renoveringsplan som kan intressera dig. Men den sanna skönheten i detta hus är friheten det ger dig att uttrycka dig själv och designa varje hörn efter eget tycke.

Det här huset är inte bara en plats att bo på, det är en upplevelse. Känn stadens magi, njut av lugnet som den erbjuder och fördjupa dig i den rika kulturen i Alt Empordà, samtidigt som du behåller nära band med din hemstad.

Missa inte detta tillfälle att skapa ditt drömhem på en drömplats. Kom och besök den och låt dig förtrollas av dess charm!

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum1

Ytor

Boende165 Kvadratmeter
Tomt90 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Terrass
Trädgård

Cabanes

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data