Selcroft Road, Purley

Purley, 72 Selcroft Road
Terrasshus • 4 rum • 4 säng. • 3 bad. • ref.: 00011877
£765,000

Frost Fastighetsmäklare är glada över att kunna presentera en prestigefylld samling av 5 moderna fyrarums- och trevåningshus inbäddat i en lugn och mycket eftertraktad bostadsenklav. Beläget i de charmiga omgivningarna på en lugn, trädkantad väg, kombinerar detta nya hemsystem sömlöst traditionella layouter med modern arkitektonisk finess.

Varje bostad har en minutiöst utformad och detaljerad tegelfasad som utstrålar en tidlös charm och ger en touch av sofistikering till samhället. De avancerade specifikationerna och den noggranna uppmärksamheten på detaljer är uppenbara hela tiden, vilket lovar en levande upplevelse som överträffar förväntningarna.

Dessa hem är strategiskt belägna bara några minuter från Purleys centrum och tågstationen, invånarna kan njuta av den fridfulla atmosfären i sin bostadsparadis samtidigt som de har snabb tillgång till Purleys livliga bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger och fritidsanläggningar.

Purley station erbjuder snabbtåg till både centrala London och Gatwick flygplats, du kan nå London Bridge på 25 minuter, London Victoria på cirka 23 minuter och Farringdon på cirka 30 minuter. Vägen A23 går rakt in i huvudstaden, M25 och M23 ligger mindre än sex mil bort, vilket gör dessa hem till en absolut dröm för pendlare.

De väldesignade interiörerna i varje hem har fyra dubbelrum, som erbjuder gott om utrymme för familjer eller de som önskar ytterligare utrymme för arbetsytor eller gästboende. Tre badrum garanterar bekvämlighet och avskildhet för alla boende. Det moderna köket/matsalen och ett separat mottagningsrum erbjuder mångsidiga vardagsrum som passar både familjesammankomster och intima stunder.

Utanför murarna ligger bostäderna på omsorgsfullt utformade tomter, vilket skapar en harmonisk blandning av arkitektur och natur. De yttre utrymmena är omsorgsfullt anlagda och erbjuder en lugn tillflyktsort för invånarna att varva ner och få kontakt med naturen.

Vackert designade, utmärkt belägna och med utmärkt energieffektivitet, är dessa hem skräddarsydda för den moderna världens krav och måste helt enkelt ses.

Anmärkningsvärda specifikationer

Massivt askmålade trädörrar med linnestommar, Calcutta guldkvarts 20 mm bänkskiva

Bosch-apparater

Vinkyl

Kokande vattenkran

Konstruerade ekgolv

Mattor till sovrum

"Ogee" Architrave och socklar

Funktion för uppbelysning i infälld vik till loungen

Lågnivåbelysning till trappor, master badrum, toalett

Villeroy & Boch, Vado, Grohe och Dansan badrumsinredning

Golvvärme

10 års garanti för nya hem

Tilldelad parkering

Trädgårdar designade av Scott Taylor Garden Design

Tvättstuga VVS för tvättmaskin och torktumlare

Luftvärmepumpar för lägre levnadskostnader

Klädkammare i vardagsrummet

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum3
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Tvättmaskin

72 Selcroft Road, Purley

Åka kommunalt
TypHus
SkickNy
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data