Lägenhet till salu, Liverpool Views Apartment, Liverpool, Storbritannien

Liverpool, Rose Place
Ny lägenhet • 3 rum • 1 säng. • 1 bad. • 600 Kvadratmeter • Översta våningen
2 190 805 SEK

Lägenhet med utsikt över Liverpool, A50

För investeringsändamål eller ägarbebodda - minst 35% deposition krävs

 

Azure Residence är en av de senaste off-plan-fastigheterna som planeras för Liverpools blomstrande marknad och kommer att ta staden med storm. Med ett fantastiskt läge nära Liverpool Business District förväntas denna fastighet tilltala stadens efterfrågade unga professionella marknad. Tillsammans med utbudet av affärsmöjligheter i närheten kommer Azure Residence också att göra det möjligt för hyresgäster att enkelt promenera till lokala attraktioner som köpcentret Liverpool ONE och de livliga barerna och restaurangerna i Ropewalks-området.

 

Utvecklingen består av 127 Manhattans, lägenheter med ett och två sovrum, färdiga till högsta standard med äkta trägolv, fönster, infälld belysning och moderna kök och badrum. Ett komplett möbelpaket finns tillgängligt, och varje lägenhet kommer att förvaltas helt av ett erfaret uthyrningsföretag.

 

Faciliteterna på plats inom denna spännande nya utveckling inkluderar ett gemensamt arbetsområde, trädgård, modernt gym, butiker och privat parkering. Alla faciliteter är gratis att använda för hyresgäster i fastigheten, vilket ger den där extra speciella touchen som säkerligen kommer att öka hyresintresset avsevärt.

 

För att få gratis planritningar, virtuell rundtur och tillgänglighet, ring eller registrera dig nedan för ett informationspaket

 

Även om detta är en fantastisk investeringsmöjlighet, välkomnar vi också ägare att köpa enheter i denna utveckling.

 

Översikt över investeringar

 

Stark meritlista Utvecklare

Idealisk plats för unga yrkesverksamma

Gym och gemensamma trädgårdar på plats

Modern arkitektonisk design

Priser från £89,995

7% Hyresavkastning

Minsta hyresintäkt från £6,999

 

Investera i Liverpool

 

Liverpool är en destination med mycket att erbjuda för både hyresgäster och investerare. Liverpool röstades fram till kulturhuvudstad 2008 och har fortsatt att blomstra genom åren och anses nu vara en av de bästa städerna i Storbritannien, med några fantastiska affärsmöjligheter, kulturella attraktioner och utbildningsinstitutioner. Som ett resultat av detta fortsätter Liverpools befolkning att växa varje år, med ett stort antal unga yrkesverksamma och studenter som strömmar till staden.

 

Denna snabba ökning av Liverpools befolkning har lett till en ökad efterfrågan på hyresbostäder av hög kvalitet. Som ett resultat av detta är Liverpool utan tvekan en av de bästa städerna i Storbritannien när det gäller avkastning från köp för att hyra. Genom att investera i förstklassiga Liverpool-fastigheter som Azure Residence, ger du dig själv chansen att få en attraktiv hyresintäkt, tillsammans med ökad kapitaltillväxt på grund av förutspådd tillväxt och omfattande förnyelse som ytterligare stärker Liverpools ekonomi.

 

För mer information ring oss idag eller registrera dig nedan för ett informationspaket

Utrymmen

Rum3
Sovrum1
Badrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt1050 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering
Trädgård

Rose Place, Liverpool

TypLägenhet
Byggår2023
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data