Lägenhet till salu, 60 Old Hall Street, Liverpool, Storbritannien

Liverpool, Old Hall Street
Ny lägenhet • 3 rum • 1 säng. • 1 bad. • 600 Kvadratmeter • 5th våning
2 186 979 SEK

Liverpool City Lägenhet, A5

För investeringsändamål eller ägarbebodda bostäder - minst 35% deposition krävs - under marknadsvärdet

 

Beläget i Liverpools blomstrande affärsdistrikt, erbjuder denna fastighet en av de bästa lösningarna för unga professionella hyresgäster som vill bo och arbeta i staden. För investerare som vill utnyttja Liverpools blomstrande hyresmarknad är denna bostadsfastighet en av stadens allra bästa investeringsmöjligheter, med hög efterfrågan och en attraktiv avkastning på 7 %.

 

Utvecklade till en hög standard, med komfort och stil i åtanke, är dessa fantastiska bostadslägenheter perfekt lämpade för den moderna hyresgästen. Den lyxiga känslan i varje lägenhet kapslar perfekt in den exklusiva atmosfären på Old Hall Street och det omgivande affärsdistriktet i Liverpool, där du hittar eleganta restauranger och cocktailbarer runt varje hörn.

 

Varje enhet har ett modernt kök och badrum, höghastighetsbredband och lyxig inredning. Många lägenheter har en egen balkong med utsikt över floden Mersey, medan Liverpool Waterfront är lätt att nå till fots på mindre än femton minuter.

 

Själva utvecklingen har flera attraktiva bekvämligheter, såsom ett gym på taket och en trädgård för hyresgästerna att njuta av. Byggnaden har också en 24-timmars concierge och säkerhet för den extra sinnesfriden.

 

För att få gratis planritningar, virtuell rundtur och tillgänglighet, ring eller registrera dig nedan för ett informationspaket

 

Även om detta är en fantastisk investeringsmöjlighet, välkomnar vi också ägare att köpa enheter i denna utveckling.

 

Översikt över investeringar

 

1. Snygga och moderna enheter

2. Fantastiskt läge i Liverpool

3. Priser från bara 139 995 pund

4. Takterrass med gym och trädgård

5. Hands-off investeringar

6. 7% Hyresavkastning

7. Minsta hyresintäkt från £6,996

 

Om Liverpool

 

Förutom att vara ett stort köp-att-uthyra-hotspot i Storbritannien, tack vare hög avkastning och betydande tillväxt, är Liverpool också allmänt erkänt som en av de bästa affärsstäderna. Med över 500 000 företag inom 1,5 timme från Liverpools centrum och en ekonomi med ett bruttoförädlingsvärde på 9,15 miljarder pund, lockar Liverpool regelbundet hjordar av yrkesverksamma och akademiker som vill dra nytta av de många möjligheter som erbjuds. Detta har i slutändan lett till en ökad efterfrågan på hyresfastigheter från unga yrkesverksamma och akademiker som vill bo nära sin arbetsplats.

 

Det är inte bara de många affärsmöjligheterna som finns i Liverpool som gör denna stad så tilltalande för unga professionella hyresgäster. Det finns så mycket att göra och se i Liverpool, från det vackra landskapet vid Albert Dock och Liverpool Waterfront till det breda utbudet av kaféer, barer, restauranger och nattklubbar utspridda över stadens centrum, Liverpool är en av Storbritanniens mest eftertraktade platser att bo på. Med en efterfrågan som redan är hög och som förväntas fortsätta att växa i takt med att förnyelsen får Liverpool att expandera ytterligare, kommer investerare som köper bostadsfastigheter att dra nytta av lägre tomhetsperioder, högre avkastning och ökad framgång för köp för uthyrning totalt sett.

 

För mer information ring oss idag eller registrera dig nedan för ett informationspaket

 

Utrymmen

Rum3
Sovrum1
Badrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt1050 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Diskmaskin
Dörrvakt
Fitnesscenter
Hiss
Internet
Möblerad
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Säkerhet
Terrass
Trädgård
Tvättmaskin
Uppassare dygnet runt

Old Hall Street, Liverpool

TypLägenhet
Byggår2023
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data