Hus för Köp i Sainte-Marie-de-Ré, Frankrike

17740 Sainte-Marie-de-Ré
Hus • 4 rum • 3 säng. • 81 Kvadratmeter • ref.: 1503468
6 766 734 SEK
iad France - Chrystelle Longeville erbjuder: Havsutsikt. Inbäddat i hjärtat av Sainte-Marie de Ré, nära Thalasso och mindre än 400 meter från havet, i utkanten av bevarade naturområden, har detta hus en exceptionell ljusstyrka och avslöjar, från första våningen, en rymlig terrass som omfamnar en hisnande utsikt över havet.

På bottenvåningen avslöjar huset ett stort vardagsrum med öppen spis som badar i ljus, mot söder och väster, kompletterat med ett öppet kök, ett duschrum och en toalett. På första våningen finns tre sovrum, ett rum utrustat med handfat och en generös terrass, som lovar oförglömliga stunder med utsikt över havets oändlighet.

Trädgården och innergården, sanna oaser av lugn, charmar med sitt lugn och sin estetik. En inbjudan till avkoppling och flykt, detta residens är en återspegling av en harmonisk livsmiljö som kombinerar närhet med naturen och havet och lugn.

Perfekt för älskare av maritima panoraman, erbjuder detta hus att renovera på en tomt på 270m2 i UB-zonen verklig potential. Vi har till ditt förfogande en komplett fil, en virtuell rundtur.

Förmedlingsavgifter betalas av säljaren. Energiklassinformation för denna fastighet: ENERGIKLASS E index 298 och KLIMATKLASS B index 9. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Géorisques webbplats: www.georisques.gouv.fr. Denna fastighetsannons har skrivits under redaktionellt ansvar av Miss Chrystelle Longeville EI (ID 35978), oberoende fastighetsmäklare (utan att inneha medel), handelsagent för SAS I@D Frankrike registrerad hos RSAC i La Rochelle under nummer 794915256, innehavare av fastighetsförsäljningskortet på uppdrag av företaget I@D France SAS.

Utrymmen

Rum4
Våningar1
Sovrum3

Ytor

Boende81 Kvadratmeter
Tomt270 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Terrass
Trädgård

Sainte-Marie-de-Ré

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
Energieffektivitet
E
298
Miljöpåverkan (CO₂)
B
9