Eleganta lägenheter med utsikt över naturen och skogen i Kargicak, Alanya

Alanya
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 1 bad. • 64 Kvadratmeter • ref.: AYT-04183-35870
1 103 455 SEK
1 126 809 SEK−23 354
Eleganta lägenheter i ett projekt med magnifik naturutsikt i Kargicak, Alanya

Kargicak är ett prestigefyllt distrikt i Alanya med hotell, villor och flerbyggnadskomplex. Kargicak är ett favoritresmål bland både lokalbefolkningen och utlänningar, och erbjuder stormarknader, apotek, kaféer och restauranger för att möta invånarnas behov.

Lägenheter till salu i Alanya, som ligger i Kargicak, är omgivna av natur; 3,5 km till vårdcentralen, 4 km till havet, 8 km till Mahmutlar centrum och 20 km till Gazipaşa-Alanya flygplats.

Projektet inkluderar en inomhuspool utomhus, inomhusjacuzzi utomhus, gym, barnklubb, biljard, bordtennis, biorum, bowling, squash, utomhusbio, basketplan, utomhusparkering, restaurang, Starbucks, marknad, frisör, eldstäder, grillplatser, studierum, lekrum för vuxna, turkiskt bad, bastu, massagerum, yogarum, boxningsområde, lekplats, utomhusyogaområde, utomhussportpark, elektrisk laddningsstation, tvättservice och leveransservice.

Pendeltrafik till havet, stadskärnor under dagen och golfbilar som du kan använda för att navigera runt komplexet är också bland de privilegierade möjligheterna.


AYT-04183

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende64 Kvadratmeter
Totalt91 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

Alanya

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2026