Lägenhet för Köp i Moka, Mauritius

Moka
Lägenhet • 2 rum • 2 bad. • 177 Kvadratmeter • ref.: ANAHITA-ECHO2
5 884 759 SEK
Anahita Mauritius sammanför det bästa av nöjen vid havet och ett liv så nära naturen som möjligt, och är ett oöverträffat resmål på Mauritius, tack vare sina två domäner.

Anahita Golf Resort ger tillgång till en mängd fritidsaktiviteter nära Indiska oceanen och en lagun med en fantastisk palett av blått. En internationellt känd golfbana designad av legenden Ernie Els, en exklusiv vit sandstrand på Ile aux Cerfs, restauranger med varierade menyer... Allt görs för att leva eviga helgdagar, sedan det skapades för ungefär femton år sedan.

På Anahita Beau Champ-sidan är det den gröna och den fantastiska mauritiska vegetationen som är allestädes närvarande och blandas med förtjusning med färgen på stenarna i de gamla byggnaderna, som finns på denna plats med sin självsäkra lantliga karaktär. En plats för välbefinnande och familjeliv, där allt är utformat för att främja vardagen
Oavsett om du letar efter ett andra hem, en fastighetsinvestering eller en balanserad livsmiljö, erbjuder Mauritius och dess snabbt växande fastighetsprojekt en mängd fängslande möjligheter och jag är mycket glad över att kunna erbjuda dig olika fastigheter att köpa inom ANAHITA.

Lägenheterna på L'Écho des Champs
Lägenheterna är uppdelade i flera bostäder och på olika platser inom området, för att skapa byggnader i mänsklig skala som passar perfekt med Anahita Beau Champs filosofi.

De sluttande taken smälter harmoniskt in i den anlagda miljön som omger bostäderna, medan strukturerna i verandorna, balustraderna och metalltrapporna är en blinkning till den industriella arkitekturen i den tidigare fabriken i närheten.

I området L'Écho des Champs finns 12 lägenheter med två och tre sovrum samt tre takvåningar med tre sovrum.

Utrymmen

Rum2
Badrum2

Ytor

Boende177 Kvadratmeter

Moka

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet