Burj Khalifa Lägenheter med utsikt över Privat Pool i Dubai

Al Safa 2
Lägenhet • 7 rum • 5 säng. • 6 bad. • 650 Kvadratmeter • 13th våning • ref.: DXB-00077-35831
122 565 805 SEK
Cavalli Design Lägenheter med Privat Pool och Trädgård i Dubai, Al Safa

Al Safa är ett utvecklat område i Dubai som erbjuder ett stort utbud av bekvämligheter. Safa är känt för sina lyxiga invånare, affärscentra, köpcentra och grönområden. Dessutom är det ett av de centralt belägna områdena i Dubai. Regionen är idealiskt belägen för näringslivet på grund av dess närhet till finansiella och kommersiella centra.

Safa Park, där projektet ligger, är en plats rik på grönområden som stora grönområden, små sjöar, promenadstråk, löparbanor, lekplatser och picknickområden. Alla dessa faciliteter gör att du kan tillbringa kvalitetstid med din familj. Dessutom finns det evenemang i parken som inträffar regelbundet.

Lägenheter till salu i Dubai ligger 8 minuter från Burj Khalifa, 12 minuter från Dubai Square, 16 minuter från Dubais internationella flygplats och 18 minuter från Palm Jumeirah.

Cavalli Couture är ett 16 våningar högt ultralyxigt projekt som ligger i Safa Park vid Dubaikanalen. Projektet består av 95 lägenheter med 3, 4 eller 5 sovrum med privat pool och takvåningar. Projektet inkluderar bankettterrasser, en takpool, ett klubb- och nöjesområde, en poolbar och fitness- och spafaciliteter. Varje lägenhet har sin egen pool och trädgård, och det finns också gemensamma infinitypooler på podiumvåningen och på taket för gemensamt bruk. I projektet ingår även ett café, en bar och en lobby i Cavalli-design.

Varje lägenhet har ljuskronor, Cavalli-möbler och italiensk marmor.

Du kan kontakta oss för möjligheten att äga en av dessa exklusiva bostäder, där endast 95 enheter har byggts, tillgängliga för avbetalning fram till leveransdatumet.


DXB-00077

Utrymmen

Rum7
Sovrum5
Badrum6
Balkonger3

Ytor

Boende650 Kvadratmeter
Totalt726 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Trädgård

Dubai

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt
TypLägenhet
Byggår2027