Arkitektonisk Marvel 4 sovrum + Studio Cap Cana Villa

Punta Cana, FHFP+HQ3, Punta Cana 23000, Dominican Republic
Villa • 4 säng. • 4 bad. • 600 Kvadratmeter • 2st våning
15 102 605 SEK

Inbäddat i den exklusiva enklaven Las Iguanas, är denna majestätiska villa i Cap Cana inte bara ett hem; Det är ett fängslande arkitektoniskt konstverk.

Denna villa är designad för dem som uppskattar skönheten i utomhuslivet och oöverträffad lyx och smälter sömlöst in i de prestigefyllda omgivningarna i Cap Cana. Residenset är fördelat på två våningar och sträcker sig över 600 m2 (6 458 kvadratmeter) på en tomt på 740 m2 (7 965 kvadratmeter), med en banbrytande design som utan ansträngning smälter samman med det naturliga landskapet.

Kliv in för att upptäcka en värld av raffinerat boende, med funktioner som en välkomnande entré, rymliga matplatser både inomhus och utomhus, ett avkopplande rekreationsutrymme, ett privat arbetsrum och en underhållningslounge. Det välutrustade köket, tvättstugan och flera badrum garanterar bekvämlighet och komfort i vardagen. Med 6 parkeringsplatser, varav 3 täckta, och ett servicekvarter tillgodoses alla praktiska behov.

Villan erbjuder också lyxiga vardagsrum, inklusive en master svit med eget badrum och klädkammare, och ytterligare tre sovrum med egna privata badrum. Utanför bjuder en glittrande pool och terrass in dig att varva ner och njuta av det karibiska solskenet.

Bara en kort promenad från orörda stränder erbjuder denna villa den perfekta blandningen av lyxigt boende och naturlig skönhet. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr har Cap Cana allt.

Cap Cana ligger på Dominikanska republikens östkust och är känt för sina bekvämligheter och aktiviteter i världsklass. Från simning och segling till golf på den prestigefyllda golfbanan Punta Espada finns det något för alla att njuta av. Cap Cana Marina erbjuder förstklassiga tjänster för yachtägare, medan fiske- och dykentusiaster kommer att glädjas åt det rika marina livet och det orörda vattnet.

Missa inte din chans att uppleva det ultimata karibiska lyxlivet i denna magnifika villa i Cap Cana.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum4
Badrum1

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt740 Kvadratmeter
Badkar
Fitnesscenter
Garage
Gästsviter
Luftkonditionering
Matsal
Parkering
Säkerhet
Tennis
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool

FHFP+HQ3, Punta Cana 23000, Dominican Republic, Punta Cana

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
ID3438