Casa Bella - Modernt sluttningshem med hisnande utsikt över havet och bergen - Designad för sömlös inomhus / utomhus livsstil

Guanacaste, VGQG+FQW, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica
Hus • 3 säng. • 2 bad. • 232 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: SFH217
6 999 253 SEK

Denna fastighet ligger inbäddat i de upphöjda omgivningarna vid Carillo Beach, en kort bilresa från den orörda vita sanden och palmkantade stränderna på Carillo Beach, och bara 15 minuter från bekvämligheterna på Samara Beach. Oavsett om du letar efter en primär bostad för familj och vänner, eller en inkomstgenererande semesterbostad i Costa Rica, är Casa Bella det perfekta valet för dem som söker en koppling till naturen och oöverträffad utsikt.

Casa Bella ligger på en fastighet på 3 456 kvm / 0,86 tunnland och har panoramautsikt över de närliggande bergen, Rio Ora och Stilla havet, som sträcker sig från Playa Camaronal längs hela Stillahavskusten till Cabo Blanco vid Montezuma.

Detta moderna hem byggdes 2012 och har behållit sin moderna attraktionskraft genom åren och visar upp solid konstruktion och exklusiva bekvämligheter.

När du kommer in integrerar det expansiva vardagsrummet med öppen planlösning sömlöst matplatsen, vardagsrummet och det öppna köket. Frånvaron av väggar eller glasdörrar i vardagsrummet säkerställer fri panoramautsikt över djungeln och havet, vilket främjar en koppling till naturen och låter de lugnande ljuden från vågor, fåglar och apor omsluta omgivningen – en sann inomhus- och utomhusupplevelse. Det välutrustade köket har moderna vitvaror och bänkskivor i granit, medan ett närliggande TV-rum med glasdörrar och luftkonditionering erbjuder en perfekt plats för avkoppling. På samma våning leder en härlig balkong till master bedroom med ett rymligt ensuite badrum och walk-in-closet.

Moderna trappor går ner till poolområdet, där ytterligare två oberoende gästrum och ett stort badrum/tvättstuga väntar. Alla sovrum är utrustade med luftkonditionering för komfort under högsäsong. Vid den stora saltvattenpoolen ger solstolar och en hängmatta den perfekta miljön för att koppla av medan du njuter av den otroliga utsikten.

Fastigheten har också en utomhusdusch och en rymlig parkeringsplats framför huset.

Casa Bella är attraktivt prissatt till salu – ta tillfället i akt att göra det till ditt hem. Kontakta oss nu för att boka en visning och säkra denna anmärkningsvärda fastighet på info@pacifichomescostarica.com eller whatsapp +506 8366 0110

Utrymmen

Sovrum3
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende232 Kvadratmeter
Tomt3546 Kvadratmeter
Diskmaskin
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Parkering
Satellit-tv
Swimmingpool
Trädgård
Tvättmaskin

VGQG+FQW, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica, Guanacaste

TypHus
Byggår2024