Hus för Köp i Porto Santo Stefano, Italien

Porto Santo Stefano
Villa • 12 rum • 5 bad. • 286 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: CBI007-18-30422
15 205 845 SEK
Porto Santo Stefano, loc. Överblick

Anmärkningsvärd fastighet belägen i hjärtat av ett av de mest eftertraktade områdena i Monte Argentario, i en elegant miljö, en kort bit från stränderna och den historiska stadskärnan i Porto Santo Stefano, allt inom gångavstånd.

Fastigheten är charmig och är fördelad på två plan.
Hela bottenvåningen är tillägnad vardagsrummet som inkluderar: dubbelt vardagsrum med öppen spis, matsal, kök, tvättstuga, tvättstuga, serviceområde och två badrum.
På övervåningen finns däremot två separata sovrum, det första med ett master bedroom, ett mindre sovrum som kan användas som arbetsrum och ett badrum.
Det andra sovrummet innehåller två dubbelrum, ett enkelrum och två badrum.
Interiören är särskilt ljus tack vare de stora fönstren och de franska fönstren. Platsen är solig och du kommer att kunna njuta av solen hela dagen och observera både färgerna på soluppgång och solnedgång.

Utanför hittar vi juvelen i kronan på denna fastighet.
Bostaden erbjuder verandor och stora terrasser i ett dominerande läge med utsikt över ett spektakulärt panorama, och som förbinder husets olika rum så att du kan njuta av havsutsikten även inifrån.
Grönt är definitivt ett nyckelelement. En trevlig vinterträdgård blandas med fastighetens terrasserade mark med höga träd som skapar stora naturliga skuggade områden, blomväxter och typisk medelhavsvegetation.

Från alla punkter på fastigheten är utsikten helt enkelt fantastisk med utsikten som sveper från Orbetello och Tombolo della Giannella, löper längs hela kusten och når Talamonebukten.
Läget och sammanhanget gör det till en sällsynt fastighet.

Genom att passera genom en inre väg kan du enkelt gå till stadens stränder: Caletta och Siluripedio. Restauranger, barer och serviceområde finns i omedelbar närhet.
Fastigheten har också en bekväm intern parkering som är lämplig för 4 eller 5 bilar.

Utrymmen

Rum12
Badrum5

Ytor

Boende286 Kvadratmeter
Balkong
Internet
Terrass
Trädgård

Porto Santo Stefano

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
SkickBra skick
Energieffektivitet
G