Casa Lojo - Unik karaktär med havsutsikt Hem på en vacker 1,25 hektar stor tomt, så nära till allt

Calle Santo Domingo, VFPP+C4J, C. Santo Domingo, Provincia de Guanacaste, Nicoya, Costa Rica
Hus • 1 rum • 3 säng. • 2 bad. • 309 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: SFH217
9 809 976 SEK

Beläget bara några minuter från stranden och centrum, erbjuder denna unika fastighet, med en generös 5000 m2 (1,25 tunnland) mark, oöverträffad avskildhet och lugn mitt i naturens omfamning, kompletterad med sydlig solexponering från gryning till skymning.

När du går in genom den utsmyckade metallporten avslöjar Casa Lojo sin stora yta med en cirkulär stenuppfart prydd med frodig landskapsarkitektur och omgiven av tropiska fruktträd - avokado, mango, papaya, banan och kokos.

Detta eleganta hus på 311 m² under ett helt nytt tak är gediget byggt och erbjuder en bra blandning av modern komfort och lokal charm, vilket gör det till en idealisk huvudbostad eller fritidshus för din familj.

När gästerna kommer in i hemmet möts de av två renoverade badrum som flankerar entréhallen, vilket leder till två expansiva sovrum med klädkammare, fläktar och luftkonditionering. Ett av sovrummen har vidsträckt utsikt över trädgården, poolen och havet.

Nedför en serie inbjudande trappsteg, vecklar huvudnivån ut sig med ett nyrenoverat kök med polerade cementbänkskivor och specialtillverkade träskåp samt en mysig sittgrupp. Vardagsrummet med öppen planlösning sträcker sig sömlöst till en stor täckt uteplats genom stora vikbara glasdörrar, omgiven av panoramautsikt över havet och frodig grönska.

Den täckta uteplatsen, med höga teaktak och träbjälkar, erbjuder gott om utrymme för avkoppling, underhållning och kreativa sysselsättningar. Utsmyckad med överdimensionerade vadderade soffor och ett hantverksmässigt tillverkat soffbord utomhus, skapar det en perfekt miljö för familjesammankomster och fritidsaktiviteter. En kaklad gångväg leder från uteplatsen till den nyrenoverade blåkaklade poolen, strategiskt placerad för havsutsikt.

Casa Lojo inkluderar en nyare carport och förråd, med det tidigare garaget förvandlat till ett rymligt familjerum för fyra, anslutet till huvudhemmet med en täckt vindväg. En extra byggplatta uppför uppfarten gör det möjligt att bygga en villa, studiolägenhet eller vaktmästarbostad.

Denna exceptionella fastighet erbjuder en unik möjlighet att äga en oas på en kulle med vidsträckt havsutsikt, en stor gräsbevuxen trädgård och potential för expansion. Omfamna denna sällsynta chans att leva omgiven av de naturliga underverken i Costa Ricas unika flora och fauna.

Kontakta PACIFIC HOMES info@pacifichomescostarica.com + 506 8366 0110 Whatsapp

Utrymmen

Rum1
Sovrum3
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Boende309 Kvadratmeter
Tomt5057 Kvadratmeter
Diskmaskin
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Parkering
Satellit-tv
Swimmingpool
Trädgård
Tvättmaskin

VFPP+C4J, C. Santo Domingo, Provincia de Guanacaste, Nicoya, Costa Rica, Sámara

TypHus
Byggår2010