Superb duplex med stora terrasser i hjärtat av en privat park

Conches
Parhus • 6 rum • 217 Kvadratmeter • ref.: 4936205.a
40 136 949 SEK
Beläget i det prestigefyllda Goms-distriktet, är denna fantastiska duplex en del av en högklassig bostad, inbäddad i hjärtat av en fantastisk privat park, utsmyckad med majestätiska träd och helt säkrad.

Med en generös boyta på cirka 217 m2 PPE erbjuder denna lägenhet mer än 85 m2 magnifika terrasser, varav en har en charmig vinterträdgård.

Vardagsrummet består av ett elegant huvudrum med ett stort dubbelrum med tillgång till två vackra terrasser i söder- och sydvästläge, samt en vacker veranda som används som matsal.
Ett kvalitetsutrustat kök vetter också mot den sydvästra terrassen, vilket skapar ett gemytligt utrymme för uteservering.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, alla med eget badrum, som erbjuder absolut komfort.
Det stora sovrummet, med en klädkammare, eget duschrum och privat terrass, skapar en sann oas av lugn.

Lägenheten har också en vacker takterrass i byggnaden, komplett med en charmig vinterträdgård, perfekt för ett gym eller kontor.

Dessutom finns en källare och en egen tvättstuga.

Två stängda garage kan köpas som tillval till ett pris av 75 000 CHF vardera.

Denna exceptionella fastighet erbjuder en raffinerad och harmonisk livsmiljö som kombinerar modern komfort, generösa utomhusutrymmen och en privilegierad miljö.
Kontakta oss nu för att ordna en visning och upptäcka lyxen och lugnet i denna unika lägenhet i Goms.

Beläget i det mycket eftertraktade Conches-kvarteret, är denna magnifika duplex en del av en fantastisk exklusiv bostadsrätt, inbäddad i hjärtat av en vacker privat park prydd med fantastiska träd och helt säkrad.

Lägenheten har en boyta på över 190 kvm och erbjuder mer än 110 kvm fantastiska terrasser, inklusive en med en härlig vinterträdgård.

Den består av ett vackert huvudrum som fungerar som vardagsrum och matplats, vilket ger tillgång till två härliga terrasser i söder- och sydvästläge, och ett välutrustat kök som också vetter mot den sydvästra terrassen.

På övervåningen har den tre sovrum, alla med eget badrum, inklusive ett rymligt sovrum med omklädningsrum, duschrum och terrass.

Slutligen erbjuder den en vacker takterrass på byggnaden, förstärkt med en härlig vinterträdgård som kan användas som gym eller kontor.

Dessutom ingår en egen källare och tvättstuga.

Två stängda garage kan köpas till ett pris av 75 000 CHF vardera.

Denna exceptionella fastighet erbjuder raffinerat och harmoniskt boende som kombinerar modern komfort, rymliga utomhusområden och en exklusiv miljö.
Kontakta oss nu för att ordna ett besök och upptäcka lyxen och lugnet i denna unika lägenhet i Conches.

Utrymmen

Rum6
Våningar2
Badrum1
Garage (utomhus)1
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende217 Kvadratmeter
Hiss
Bekvämligheter extraheras av AI.
Alarm
Fitnesscenter
Garage
Parkering
Terrass
Trädgård

Geneva

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Grundskola
TypLägenhet
Byggår1987
Renoveringsår2014