Monkey Manor, Royal Westmoreland - ÅTERFÖRSÄLJNING

Holetown
Egendom • 6 rum • 6 säng. • 8 bad. • 1291.35 Kvadratmeter
94 700 095 SEK
Monkey Manor är själva sinnebilden av lyxig sofistikering och är en idyllisk barbadisk tillflyktsort. Hotellet har ett bra läge på toppen av den exklusiva Palm Ridge, med magnifik utsikt över Karibiska havet, sex rymliga badrum och 8 badrum. Fastigheten består av en huvudbyggnad, en fristående gäststuga med två sovrum och två badrum och en trädgårdsmästarstuga.

Med en omedelbar elegant atmosfär så fort du anländer, har Monkey Manor en foajé med 25 "tak, en sex fot kristallkrona och specialdesignad flytande huvudtrappa. Andra lyxiga element som en stor terrass på 1 000 kvadratmeter, vackra marmorgolv och slickad väggfinish förstärker den överdådiga känslan i fastigheten.

Hemmet följer en ljus och luftig öppen planlösning och är färdigt i en modern samtida stil. Bottenvåningen följer sin fängslande attraktionskraft med sin flygel, som leder till det välutrustade Miele-köket och baren. Detta leder sedan enkelt ut till ett expansivt täckt uterum perfekt för uteservering, och 50 fot pool och rymligt däck, allt omgivet av frodiga tropiska trädgårdar. På bottenvåningen erbjuder två av de fyra huvudsviterna bekväm åtkomst, tillsammans med ett dedikerat kontor, underhållningsrum och personalutrymmen.

På övervåningen finns ytterligare två lyxiga sviter prydda med vacker inredning och öppnar upp mot ett soldäck med utsikt över poolen och Karibiska havet bortom.

Bara ett stenkast från poolen ligger den charmiga stugan, komplett med pentry, matplats, två sovrum med eget badrum och en egen uteplats för middagar vid poolen. I närheten ligger sparummet som erbjuder den perfekta tillflyktsorten för avkoppling, yoga eller meditation.

RNVWM

För visningar, mer information eller för att säkra denna fastighet, vänligen kontakta oss:

* Fastighets-ID: 57816
* Pris: USD $ 8,654,800
* Fastighetens storlek: 13900 kvm
* Sovrum: 6
* Badrum: 8
* Fastighetsstatus: TILL SALU

* Adress Royal Westmoreland, St. James
* Stad Bridgetown, Barbados
* Delstat/län St.James, Barbados
* Land Barbados

Utrymmen

Rum6
Sovrum6
Badrum8

Ytor

Boende1291.35 Kvadratmeter
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Terrass
Trädgård

Holetown

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav