Lägenheter med gångavstånd till stranden i Eskelçalar

Nordcypern
Lägenhet • 2 rum • 1 säng. • 1 bad. • 65 Kvadratmeter • 4th våning • ref.: ECN-00425-35764
1 973 939 SEK
Lägenheter till salu i ett komplex nära havet i Eskile, norra Cypern

Eskile-området på Cypern, som rankades först bland de mest lämpliga marina områdena för investeringar av den världsberömda tidningen Forbes, ligger på öns nordöstra kust. Eskileh, som har varit ett av de mest föredragna områdena för utländska investerare de senaste åren, ligger en kort bilresa från städerna Famagusta, Nicosia och Girné. Regionen har många restauranger, nöjescentra inomhus och utomhus, grönsaksbutiker, marknader, apotek och sjukhus.

Lägenheter till salu i Eskileh, norra Cypern: 450 meter till Eskile-Karpaz Main Road, 1 km till havet, 2,5 km till Eskileh, 4 km till McKenzie Bay, 5 km till Pera Mackenzie Beach & Club, 13 km till Near East College, 16 km till Famagusta State Hospital, 17 km till Eastern Mediterranean University och 47 km till flygplatsen Ercan ligger 73 km från Larnacas internationella flygplats.

Lägenheter till salu ligger i 5 kvarter med fem våningar vardera. Det finns ett övervakningskamerasystem i komplexets gemensamma trädgård. Det finns en utomhusparkering för varje lägenhet. Anläggningen har en utomhuspool, restaurang, café, uthyrningskontor och butiker. Alla typer av lägenheter är utformade med öppen planlösning. Lägenheterna har köksskåp, badrums- och toalettskåp och inbyggda garderober. Det finns också komforthöjande funktioner som ett centralt satellitsystem, internetinfrastruktur, luftkonditioneringsinfrastruktur och intercom-system.


ECN-00425

Utrymmen

Rum2
Sovrum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende65 Kvadratmeter
Totalt75 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Internet
Parkering
Snabbtelefon
Trädgård

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2026