Eleganta villor med panoramautsikt över havet och staden i Alanya Tepe

Alanya
Hus • 5 rum • 4 säng. • 5 bad. • 295 Kvadratmeter • ref.: AYT-03897-35654
12 897 976 SEK
Fristående villor med havsutsikt och privat pool till salu i Alanya tepe

Fristående villor till salu ligger i Alanya Tepe-distriktet, som har utsikt över hela staden och havet från en punkt. Området där de elegant designade villorna ligger erbjuder ett lugnt liv, omgivet av grönområden, bort från bullret. Förutom att vara nära sociala och dagliga bekvämligheter är området också känt för dominansen av villabyggnader.

Hus till salu i Alanya ligger 1,5 km till Alanya centrum, 2,4 km till den berömda Kleopatrastranden, 2,8 km till Alanya kommun, 45 km till Alanya Gazipaşa flygplats och 110 km till Antalyas flygplats.

Projektets markområde är 400 kvadratmeter och består av 4 fristående villor och 3,5 våningar. Varje villa har sin egen utomhuspool, grillplats, stor separat trädgård, eldstad, bastu, turkiskt bad, gym, jacuzzi, parkering för två bilar, säkerhetskamerasystem och hiss inne i villan.

Högkvalitativa material användes vid byggandet av villor. Det finns funktioner som köksskåp och ett centralt satellitsystem. Den kommer också att levereras till köpare med högkvalitativt trä, keramik och dekorativa material. Varje villa vetter mot södra sidan och erbjuder utsikt över havet, naturen och Alanya.


AYT-03897

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum5
Balkonger2

Ytor

Boende295 Kvadratmeter
Totalt310 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar
Fitnesscenter
Parkering

Alanya

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2024