Hus för Köp i Pointe aux Piments, Mauritius

Pointe aux Piments
Hus • 6 rum • 4 säng. • 350 Kvadratmeter • ref.: VM529-COMPANY36181ROX
10 304 731 SEK
Välkommen till oasen av tropisk elegans i Pointe aux Piments, inbäddat i hjärtat av det prestigefyllda Mon Île gated residence, där autentisk charm blandas perfekt med modern lyx.
Vi är glada över att kunna presentera en exceptionell villa som förkroppsligar förfining och exklusivitet, förstärkt av inslag av tropisk skönhet och absolut komfort.
Upptäck det unika med denna fastighet, där de rundade halmtaken ger en exotisk och distinkt touch, medan arkitekturen smälter harmoniskt in i de tropiska omgivningarna och skapar en varm och välkomnande atmosfär.
Höjdpunkten i denna bostad är utan tvekan dess öppna tak, ett exklusivt utrymme där en inbyggd jacuzzi inbjuder dig att koppla av i det varma vattnet medan du beundrar den hisnande utsikten över öns stjärnhimmel. Det är ett riktigt personligt paradis att njuta av varje dag.
Villan badar i naturligt ljus, vilket skapar en luftig och lugn atmosfär. Fönstren från golv till tak gör att exteriörens skönhet smälter samman med interiören och förvandlar varje rum till en levande tablå av den frodiga naturen som omger fastigheten.
Utomhuslivet når sin höjdpunkt i den tropiska trädgården, där en generös pool inbjuder dig att svalka dig under den tropiska solen. Utomhusfaciliteterna är noggrant genomtänkta för att ge en idyllisk miljö, perfekt för uteservering, underhållning eller bara för att njuta av naturen.
Invändigt är villan fint inredd med anmärkningsvärt vackra möbler i varje rum, vilket visar oöverträffad uppmärksamhet på detaljer. De tre sovrummen med eget badrum erbjuder ett privat och lyxigt utrymme, medan en fristående studio rymmer ett fjärde sovrum, vilket ger en extra oas av komfort och elegans.
Denna fastighet erbjuder avancerade bekvämligheter, kombinerar modern komfort med exotisk charm, och är idealiskt beläget nära havet, med enkel tillgång till de vita sandstränderna och kristallklart vatten i Indiska oceanen.
Missa inte den unika möjligheten att förvärva denna exceptionella villa i Pointe aux Piments.
Kontakta oss idag för att ordna en privat rundtur och uppleva tropisk lyx när den är som bäst.
Tillgänglig för utlänningar och berättigad till uppehållstillstånd. Priset: 880 000 euro.

Utrymmen

Rum6
Sovrum4
Badrum4
Parkeringsplatser (utomhus)4

Ytor

Boende350 Kvadratmeter
Trädgård900 Kvadratmeter
Möblerad
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar

Pointe aux Piments

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över trädgård