Lyxfastigheter med utsikt över Bosporen i Sariyer Istanbul

Maslak Mahallesi
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 100 Kvadratmeter • ref.: IST-01258-28688
19 633 387 SEK

Panoramafastigheter med utsikt över Bosporen i Sariyer Istanbul


Fastigheter finns i Maslak-distriktet, det mest värdefulla distriktet i Sariyer, Istanbul. Maslak har högkvalitativa fastigheter som stoltserar med torg och vacker natur som möter grönt och blått, Maslak kvalificerar sig alla för ett gott liv.

Fastigheter i Sariyer Istanbul ligger 50 meter till Istanbuls tekniska universitet, 100 meter till tunnelbanestationen, 1,5 km till köpcentret Istinye Park och Istanbuls norra skogar, 3 km till Bosporen, 3,5 km till Fatih Sultan Mehmet-bron och 10 km till Taksim. Det är 30 km till Istanbuls flygplats.

Fastigheter i ett envåningsprojekt, upp till 171 meter över marken, består av 41 våningar på en yta av 11 000 kvadratmeter. Projektet innehåller 524 fastigheter som sträcker sig från ett till 3 sovrum. Det finns en roterande restaurang på 41:a våningen i projektet och en helikopterplatta högst upp. Projektet har 18 hissar och är utformat med en järnkonstruktion. Dessutom har alla fastigheter glasfönster. C-50-betong, som endast används i broar, föredrogs i detta projekt. Projektet har 5 våningar med parkeringsplats, bastu, turkiskt bad, lobby, inomhuspool, gym, café, restaurang, biograf, lekplats, vattentank, brandstege, åskledare, säkerhetssystem dygnet runt, kamerasystem och inomhusparkering. Projektet har möjlighet att se 3 broar samtidigt,

Fastigheterna har ett smart hemsystem, inbyggda köksprodukter, ståldörr, golvvärmesystem, fiberoptisk internetinfrastruktur, satellit-TV-infrastruktur, laminatgolv, duschkabin och balkong.


IST-01258

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende100 Kvadratmeter
Totalt145 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering

Maslak Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2025