Hus och mark att utveckla till salu i Jurmala

Jūrmala, Vasaras iela Jūrmala
Hus • 4 rum • 4 säng. • 4 bad. • 314 Kvadratmeter • ref.: ES5554072
3 055 467 SEK
Hus och mark att utveckla till salu i Jurmala, Lettland

Esales Fastighets-ID: es5554072

Fastighetens läge

Vasaras iela

55

Jurmala

1008

Lettland

Detaljer om boendet

Släpp loss din vision: Föreställ dig ditt drömhus i Jurmalas pittoreska Melluzi

Föreställ dig att du äger en unik fastighet i Jurmala som är full av potential. Denna fängslande tomt i Melluzi, som sträcker sig över 2237 kvadratmeter, ger en spännande möjlighet att skapa ditt drömhem eller utforska en rad utvecklingsmöjligheter.

En duk för din kreativitet:

Tomtens rektangulära form, fri från begränsningar för samägande, ger ett rent blad för din vision. Släpp loss din kreativitet och designa ett hem som perfekt kompletterar din livsstil.

Avslöjar potentialen:

Intressant nog öppnar det befintliga byggnadsyteavdraget på 25 % dörrar till en mängd möjligheter:

* Ombyggnad Haven: Blås nytt liv i det befintliga huset. Rekonstruera den så att den passar dina behov, antingen genom att utöka dess fotavtryck eller skapa en mer kompakt layout.
* Omfamna dualitet: Dela upp det nuvarande huset i två separata vardagsrum, var och en med sin egen ingång. Detta är ett idealiskt scenario för flergenerationsboende eller för att generera hyresintäkter.
* Potential för flera enheter: Utforska den spännande möjligheten att omvandla fastigheten till ett komplex med flera enheter. Med separata ingångar och en gemensam parkeringsplats gör detta alternativ att du kan maximera fastighetens inkomstpotential.
* Duplex Delight: Utnyttja tomtens bidrag och dela upp den, skapa en separat byggnadstomt för byggandet av ett helt nytt hus. Detta lockande förslag gör att du kan äga två oberoende fastigheter på samma mark.

Orubblig fasad, oändliga möjligheter:

Även om den befintliga fasaden måste bevaras, erbjuder interiören och det omgivande landskapet oändliga möjligheter till anpassning. Föreställ dig att designa ett modernt vardagsrum som sömlöst smälter in i den traditionella exteriören och skapar ett hem som återspeglar din unika stil.

En värld av bekvämlighet utanför dörren:

Utöver de spännande utvecklingsutsikterna har fastigheten ett läge som garanterar komfort och bekvämlighet:

* Ett stenkast från havet: Fördjupa dig i lugnet på den närliggande stranden, bara en kort promenad bort.
* Enkel anslutning: Melluzi-stationen ligger bara 700 meter från fastigheten och erbjuder enkel tillgång till kollektivtrafik. Buss-, minibuss- och taxitjänster är lättillgängliga inom en radie på 500 meter.
* Naturens omfamning: Fly från liv och rörelse mitt i lugnet i den närliggande skogen, bara 100 meter bort.
* Kulturella läckerheter väntar: Fördjupa dig i den livliga konstscenen på Dzintari Concert Hall, bara 10 minuters bilresa bort.
* Porten till äventyret: Utforska spänningen i Riga stad, lättillgänglig inom 25 minuters bilresa. Rigas flygplats har också ett bekvämt läge, bara 20 minuters bilresa bort.

Exklusiva förmåner för invånare i Jurmala:

Att äga en fastighet i Jurmala låser upp en skattkammare av exklusiva boendeförmåner:

* Betydande sänkning av fastighetsskatten: Njut av en betydande rabatt på 90 % på fastighetsskatten, vilket ger betydande ekonomiska besparingar.
* Gratis Jurmala Car Pass: Utforska staden med lätthet med ett gratis bilpass, vilket eliminerar den dagliga avgiften.
* Gratis kollektivtrafik: Rör dig enkelt i Jurmala med fri tillgång till stadens kollektivtrafiknät.
* Sömlös tågresa mellan Riga och Jurmala: Njut av bekväma och gratis tågresor mellan Jurmala och Riga, vilket ger ytterligare ett lager av enkel anslutning.

Investera i din framtid:

Denna anmärkningsvärda fastighet i Jurmalas Melluzi-distrikt sträcker sig bortom fastighetsområdet; Det är en investering i din framtid. Föreställ dig att du äger en bit mark full av potential, en tom duk som väntar på att förvandlas till ditt drömhus eller ett lukrativt utvecklingsprojekt.

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och ge dig ut på din resa till att äga en unik fastighet i hjärtat av Jurmala!

OM OMRÅDET

Jurmala är en semesterort som ligger vid kusten av Rigabukten i Lettland. Det är känt för sina vackra stränder, träarkitektur och naturliga skönhet. Jurmala är ett populärt turistmål, särskilt under sommarmånaderna när vädret är varmt och soligt.

Här är några av de saker som Jurmala är känt för:

* Stränder: Jurmala har 33 kilometer vit sandstrand, vilket gör den till ett populärt resmål för simning, solbad och vattensporter.
* Träarkitektur: Jurmala är hem för många vackra träbyggnader, med anor från 1800-talet och början av 1900-talet. Dessa byggnader bidrar till stadens charm och karaktär.
* Kurorter: Jurmala har en lång historia som kurort, och det finns fortfarande många sanatorier och spa i staden idag. Dessa anläggningar erbjuder en mängd olika behandlingar, inklusive gyttjebad, mineralvattenterapi och massage.
* Natur: Jurmala är omgivet av tallskogar och naturparker. Detta gör det till ett utmärkt ställe att vandra, cykla eller bara koppla av i naturen.
* Kultur: Jurmala har en livlig kulturscen med många konstgallerier, museer och teatrar. Det finns också många festivaler och evenemang som hålls i staden under hela året.

Jurmala är ett utmärkt ställe att besöka för en avkopplande och trevlig semester. Med sina vackra stränder, charmiga arkitektur och naturliga skönhet finns det något för alla att njuta av i Jurmala.

MAiN-FUNKTIONER:

* 350m2 boyta efter renovering
* 2237m2 tomt
* 4 sovrum efter ombyggnad
* 4 badrum efter ombyggnad
* Privat trädgård
* Privat parkering
* Nära till viktiga bekvämligheter som stormarknader och apotek
* Nära till många utmärkta barer och restauranger
* Bra bas för att upptäcka andra fantastiska områden i Lettland
* Många utmärkta idrottsanläggningar, promenad- och cykelområden i närheten
* Uthyrningspotential genom Airbnb och Booking.com

Kontakta oss idag för att köpa eller sälja fastighet i Lettland snabbt online

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum4

Ytor

Boende314 Kvadratmeter

Vasaras iela Jūrmala, Jūrmala

EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data