OTROLIG LÄGENHET 4 MINUTER FRÅN DEN VACKRASTE STRANDEN VID MAYA PARADISE - TULUM

Tulum
Enrumslägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 45.02 Kvadratmeter • ref.: 1822-2
1 807 503 SEK

Detta projekt har sitt ursprung i den centrala idén att noggrann förvaltning av miljön kan vara förenlig med komfort och elegans.

Bekvämligheter:

+ 6 infinitypooler på taket

+ 1 central pool

+ 1 Cenote-pool

+ Lounge

+ Solarium

+ Bar

+ Gym

+ 4.500 m² eleganta trädgårdar

+ 24/7 Reception

+ 3 hissar

+ Parkeringsplatser

+ Privat strandklubb

TULUM, SOM DU ALDRIG KUNNAT FÖRESTÄLLA DIG

Bevittna den första lyxiga utvecklingen som designades i en byggnad med tre tempel, inspirerad av den imponerande antika mayaarkitekturen.

UTVECKLING AV TRE TEMPEL

Var och en av bostäderna representerar en autentisk fristad där modern lyx möter Tulums eko-chica atmosfär.

NJUT AV DESIGN OCH KOMFORT

Detta projekt har sitt ursprung i den centrala idén att noggrann förvaltning av miljön kan vara förenlig med komfort och elegans.

AVANCERAD UTVECKLING

Detta projekt är den första lägenheten där miljökvalitet inte är en lyxvara. Projektet omfattar 4 500 m² eleganta trädgårdar, 6 infinitypooler, ett statligt - av - konstgymmet, ett centralt gemensamt område med solarium, bar, lounge och bekvämligheter där lägenhetsägare kan lösa alla sina behov utan att behöva lämna föreningen

Lyxbostäder är en otvetydig inbjudan till att glädja arkitektur och design . Alla de 104 enheterna har vardagsrum, rymliga matsalar med stora fönster, kök och härliga terrasser för att begrunda den fantastiska utsikten över trädgården. Vissa enheter har en underbar privat pool.

Detta projekt ligger bara 1 kilometer från stränderna i Tulum, som anses vara de vackraste i Karibien de senaste åren.

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Blue Caribbean Properties är här för att hjälpa dig med varje steg i köpprocessen. Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att din investering blir ditt drömhem.

FINANSIELLA ALTERNATIV

Behöver du hjälp med finansiering? Vi kan hjälpa till. Det finns en mängd olika alternativ tillgängliga för investerare och husägare som du kanske inte är medveten om. Kontakta oss för att diskutera dina alternativ och hitta den lösning som är bäst för dig

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Du har hittat din drömfastighet, nu behöver du någon som sköter den medan du är borta. Blue Caribbean Properties har slagit sig ihop med de bästa fastighetsförvaltarna i Mexiko för att säkerställa att din fastighet tas om hand och förvaltas till sin fulla potential. Våra fastighetsförvaltare är redo att hjälpa dig, oavsett vilka behov du har. Från veckovisa incheckningar till komplett hyreshantering och kundvård, vi har dig täckt. Be din agent om ytterligare information.

MÖBELPAKET

Du har finansiering, du har någon som sköter din uthyrning, nu behöver du bara någon som hjälper till med de sista detaljerna. Vi arbetar med de mest begåvade designerna och snickarna i Mexiko för att anpassa ditt utrymme och göra det till ett hem. Vi erbjuder ett brett utbud av paket för att tillfredsställa alla stilar och budgetar.

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende45.02 Kvadratmeter
Fitnesscenter
Hiss
Parkering
Swimmingpool
Trädgård

Tulum

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
ID1822-2