Casa de Palmas

Puerto Carrillo
Hus • 3 säng. • 2 bad.
7 384 619 SEK

Denna eleganta, rymliga fastighet med 3 sovrum och 2 1/2 badrum ligger i det lugna bostadsområdet Loma Verde. Det är bara några minuter från Playa Carrillo, säkert en av de vackraste stränderna i Guanacaste. Fastigheten ligger halvvägs mellan Estrada och Carrillo och 25 minuter till Punta Islita. Loma Verde-samhället har ett spektakulärt gemensamt område, med en pool i olympisk storlek och en tillmötesgående rancho, perfekt för att samlas med familj och vänner.  Samhället har 24-timmars säkerhetstjänst och underhålls noggrant.

Fastigheten Casa de Palmas mäter 1 199 m2. Huset ligger avskilt bakom vackra palmer. Du kommer verkligen att känna dig som om du befinner dig i ett tropiskt paradis med alla moderna bekvämligheter.

Detta hem designades för inomhus- och utomhusliv. När du kommer in i fastigheten hittar du en enorm täckt terrass som sträcker sig över hela framsidan av huset, vilket möjliggör utomhusliv året runt, även under regnperioden. Huset har en egen glittrande pool med ett litet vattenfall.  Strax bakom den ligger en rancho med grillplats. På vänster sida av huset, i anslutning till byggnaden, har vi ett garage som rymmer upp till två bilar plus förvaring.

När du kommer in i huset möts du av ett rymligt öppet socialt område med vardagsrum och matplats. Till höger har du tillgång till ett vackert kök i italiensk stil, med otaliga lådor och gott om förvaring.  I anslutning till köket finns ett stort förråd och tvättstuga.  Köket har direkt tillgång till den täckta terrassen och poolområdet, verkligen inomhus- och utomhusliv.

Om du går till vänster från huvudentrén hittar du de privata sovrummen. Det primära sovrummet har ett eget badrum med ett mycket elegant bubbelbadkar. De andra två sovrummen delar på ett stort, vackert badrum.
AC finns i alla rum. Casa de Palmas har ett eget vattenfiltreringssystem samt en vattenavhärdare. Detta välskötta hem har storlek och design för en stor familj eller för de många gäster du kommer att ha.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum2

Ytor

Tomt1199 Kvadratmeter
Garage
Grill
Luftkonditionering
Swimmingpool

Puerto Carrillo

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.