Tomt till salu lämplig för fristående husbyggande i knät på Taurusbergen nära Antalya

Kayadibi Köyü
Byggnadsmark • 11499 Kvadratmeter • ref.: 385875
1 813 005 SEK

🌟 Upptäck ett land som kommer att fascinera dig med sin unika utsikt! 🌟

🌿 I Antalya, paradiset med oändligt blått och grönska, finns en dal omfamnad av naturen i riktning mot Isparta-vägen. I denna speciella region där olika civilisationer möts erbjuder vi dig möjligheten att utforska.

🏡 Vår mark ligger nära det populära bostadsområdet Aksu. Det faktum att det ligger i byns bostadsområde ger dig möjlighet att bygga en villa fritt, medan du kan använda resten av området för dina lummiga trädgårdar.

💧 Du kan enkelt tillgodose bevattningsbehoven på din mark med vattenkällor som inte är begränsade till borrhålsvatten. Med det officiella dokument som erhållits från den särskilda länsstyrelsen godkändes att det låg i byns bosättningsområde.

🌳 En oas för naturälskare: Du kan bygga villor, pooler, trädgårdar, växthus och mer som du vill inom de lagliga gränserna. Dessutom kan du få en unik naturupplevelse i denna region omgiven av sjöar, floder och vattenfall.

🚗 På grund av sitt läge finns det inga transportproblem: Det är bara 5 km från huvudvägen Antalya-Isparta, 49 km från Antalyas centrum och 44 km från Aksus centrum. Det är också 55 km till Laras allmänna strand, 39 km från Kurşunlus vattenfall och 47 km från Antalyas flygplats.

🌄 Den flacka och svagt sluttande terrängen ger dig unika utsikt över bergen och skogen. Grundläggande infrastrukturbehov som vägar, el och vatten finns tillgängliga, vilket lovar dig ett bekvämt liv.

📢 Missa inte denna unika möjlighet! Utforska vår mark till salu nu och bygg ditt drömliv. Kontakta oss nu för kommunikation!



Denna lista har automatiskt integrerats av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Ytor

Boende11499 Kvadratmeter
Totalt11500 Kvadratmeter

Kayadibi Köyü

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Obehindrad utsikt över sjö
TypMark
OmgivningGrön