2 Kök Villa, promenad till stranden i Encuentro, Cabarete, Dominikanska republiken

Cabarete
Hus • 10 rum • 4 säng. • 3 bad. • 360 Kvadratmeter • Bottenvåning
5 312 437 SEK

Upptäck ditt drömhus i den pittoreska Playa Encuentro, Cabarete, med denna fantastiska fastighet som nu är tillgänglig för försäljning. Detta utsökta hus, designat för att omfamna den fridfulla skönheten i sin omgivning, erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse med hisnande havsutsikt och en kort promenad till den berömda surfstranden.

Detta vackert inredda hem sträcker sig över 3 799 kvadratmeter och har fyra rymliga sovrum och tre moderna badrum, vilket ger gott om utrymme för både familj och gäster. Fastigheten har två fullt utrustade kök med eleganta bänkskivor i granit, perfekt för dem som älskar att laga mat och underhålla. Dessutom, med två separata ingångar, erbjuder layouten mångsidighet för att rymma olika boendearrangemang.

Interiören kompletteras med högkvalitativa inventarier och är fullt möblerad med smakfullt importerade möbler, vilket garanterar komfort och stil i varje hörn. Gå ut för att upptäcka en frodig tropisk trädgård som skapar en privat oas, komplett med en orörd pool för din njutning. Sittgruppen utomhus Palapa inbjuder dig att koppla av och varva ner i skuggan medan du njuter av den fridfulla atmosfären.

Beläget i ett trendigt område i Playa Encuentro, är detta boende helt muromgärdat för avskildhet och säkerhet. Bara 10 minuter från centrala Cabarete har du enkel tillgång till lokala bekvämligheter samtidigt som du njuter av lugnet i din avskilda tillflyktsort.

Denna fastighet representerar en unik möjlighet att äga en bit av paradiset på en av Dominikanska republikens mest eftertraktade platser. Oavsett om det är en primär bostad eller ett fritidshus, lovar det en livsstil fylld av avkoppling, lyx och äventyr.

Utrymmen

Rum10
Sovrum4
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende360 Kvadratmeter
Tomt380 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Möblerad

Cabarete

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår1995