Nya lägenheter till salu redo att flytta in i Ankara Çankaya

Zafertepe Mahallesi
Lägenhet • 5 rum • 4 säng. • 2 bad. • 170 Kvadratmeter • ref.: ESB-00176-27088
1 776 859 SEK
Inflyttningsklara lägenheter med utsikt över staden och Antkabir i Çankaya, Ankara

Ankara, där lägenheterna till salu ligger, är huvudstad och näst största stad i Turkiet. Çankaya är ett centralt distrikt i Ankara och är landets politiska och administrativa centrum. Området ligger i hjärtat av huvudstaden och erbjuder enkel tillgång till andra områden tack vare sitt centrala läge. Çankaya kännetecknas också av sina kulturella och konstnärliga organisationer som museer, konstgallerier, teatrar och konserthus.

Lägenheter till salu i Ankara ligger 1,2 km från Elyinsee Yale Park, 1,6 km från Ankara Sibici University Campus, 1,7 km från TED University, 1,8 km från Koleridge tunnelbanestation, 2,1 km från Kokatip-moskén, 2,3 km från Kızılay, 2,6 km från poolen, 3,1 km från franska grundskolan, 4,6 km från Cankaya Atakole och 6,3 km från AŞTI Intercity Bus Station och 30,3 km från Esenboga flygplats.

Boutiquelägenheten, som inkluderar lyxiga lägenheter med utsikt över staden och Antkabir, är byggd på en total yta på 941 kvadratmeter. I en 7-våningslägenhet med ett kvarter finns faciliteter som utomhusparkeringsplatser, säkerhetskameror och hiss.

Lägenheter i ett boutiquebostadshus med lägenheter till salu i Ankara Çankaya har mezzaniner med två sovrum, mezzanin med 3 sovrum eller duplex med 4 sovrum. Cirklar; Den består av ett vardagsrum, ett separat kök, ett eget badrum, en terrass och en balkong. Alla lägenheter är utrustade med ett 3-delat köksset, LED-takbelysning, radiatorer, tapeter, högkvalitativa laminatgolv och våta golv.


ESB-00176

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum2
Balkonger3

Ytor

Boende170 Kvadratmeter
Totalt185 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Satellit-tv
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Zafertepe Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över stad
TypLägenhet
Byggår2023