Välkommen till en unik möjlighet i Punta Cana

Punta Cana
Lägenhet • 2 rum • 2 säng. • 2 bad. • 80.75 Kvadratmeter • Tillgänglig från 2025-11-30
1 481 568 SEK

Karibiens juvel! Låt oss presentera den exklusiva fastigheten som omdefinierar begreppet lyx och lönsamhet i regionen. Strategiskt beläget på en av de mest eftertraktade platserna i Punta Cana, representerar denna investering toppen av sofistikering och komfort.

Med tre spektakulära panoramavyer att välja mellan, var och en mer hisnande än den förra, och tre typer av lägenheter utformade för att tillfredsställa även de mest kräsna smakerna, erbjuder denna fastighet oöverträffad mångsidighet. Från komforten och elegansen i dess interiör till den majestätiska omgivningen, varje detalj har noggrant valts ut för att ge dig en unik upplevelse.

Bland de bekvämligheter som väntar dig hittar du åtta exklusiva takvåningar som kommer att erbjuda dig en oöverträffad nivå av överflöd, tillsammans med 111 lägenheter som sömlöst blandar stil och funktionalitet. Med alternativ för två och tre sovrum, privata terrasser för att njuta av havsbrisen, privat parkering för din bekvämlighet och 24-timmars säkerhet för din sinnesfrid, har varje aspekt av denna fastighet utformats för att överträffa dina förväntningar.

Dessutom kommer du att kunna njuta av hissar som tar dig till din personliga oas med lätthet, grönområden som förbinder dig med naturen, pooler för att koppla av under den varma karibiska solen, samt grillplatser och lusthus där du kan dela oförglömliga stunder med dina nära och kära. Och för de små, en lekplats där de kan leka och ha kul i en säker miljö.

Missa inte chansen att vara en del av denna exklusiva enklav, där elegans kombineras med lönsamhet på ett exceptionellt sätt. Kontakta oss idag för att upptäcka hur den här fastigheten kan vara den bästa investeringen du gör i ditt liv. Vi ser fram emot att välkomna dig till Punta Cana, där lyx och lönsamhet möts!

Utrymmen

Rum2
Sovrum2
Badrum2
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende80.75 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool

Punta Cana

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypLägenhet
SkickNy
LägeExtra lyx
OmgivningLugn, Grön, Bostadsområde