Lägenhet för Köp i New York, USA

New York
Lägenhet • 4 rum • 2 säng. • 2 bad. • ref.: 22915292
17 004 845 SEK
Den smartaste klassiska lägenheten med 2 sovrum och 2 badrum i sin prisklass får ett A+ i varje kategori: fantastisk, helt ny, aldrig bebodd, totalrenovering, lysande sydlig sol hela dagen, generösa rum, banbrytande kockens matkök, bästa tänkbara läge, underbart välservad byggnad och utsökta förkrigsdetaljer. För att nämna några.

Från en terrazzohiss landar i tid kommer man in i lägenhetens graciösa centrala foajé som vetter mot ett ljust vardagsrum med solfläckigt ekparkettgolv. Korsa foajén till en stor matplats och ett stiligt, nydesignat kök med specialbyggda skåp, bänkskivor i kvarts av hög kvalitet, belysning under skåpet, popup-eluttag, banbrytande VVS-armaturer, mjukstängande lådor för kastruller och stekpannor, olika dedikerade förvaringsutrymmen, nytt Samsung-kylskåp med ismaskin, 30-tums gasspis av proffstyp, diskmaskin och en Maytag-mikrovågsugn över räckvidden.

I en separat flygel finns ett soligt primärt sovrum i söderläge med ett vackert ombyggt hallbad med helt nytt: kakel i hela huset, badrumsinredning, glasväggar för badkar och dusch och infälld LED-belysning. Den stora andra BR i sin egen separata flygel innehåller också ett gnistrande nytt badrum ensuite.

En större restaurering av lägenhetens infrastruktur inkluderar byte av all VVS i kök, badrum och tvättstuga. Elektriska ledningar har också bytts ut och uppdaterats med ytterligare uttag och dedikerade kretsar för luftkonditionering. Hela lokalen var skumlackerad och nymålad. Lägg till renoverade tidstypiska golv, gott om fönster, restaurerade garderober, takbjälkar och en lugn luftig atmosfär. En annan nyhet är Whirlpool Vented WD med automatisk avstängning av vattenbräddavlopp, anpassade fönstergardiner från Shade Store, specialbyggda elementskydd och en omfattande belysningsplan. Streaming Spectrum kabel-TV och internetlägenhet över hela den rabatterade bldg-planen för $75/månad gör kabelledningar och lådor onödiga.

Byggnadens aktieägare njuter av en fantastisk möblerad planterad takterrass med vidsträckt utsikt över Manhattan, närheten till Central Park, otaliga restauranger, shopping och kulinariska ställen och en fantastisk tvättstuga. Lokala tunnelbanelinjer (1/A/C/B/D) och busslinjer samt attraktionerna Zabars och Fairway Market ligger i närheten.

139 West 82nd Street ritades 1929 av den anmärkningsvärda firman Gronenberg and Leuchtag, ledande arkitekter för lyxbyggnader på Manhattan. Den renässansinspirerade fasaden, den praktfulla lobbyn upplyst av glasmålningar, dörrvaktsservicen och en engagerad boendechef och personal gör ett bestående första intryck.

Husdjur, pieds a terre, samköp och andrahandsuthyrning är välkomna.

Vackert restaurerad, omsorgsfullt underhållen och erbjuder alla moderna bekvämligheter, har lägenhet 5C inhyst nöjda invånare i nästan ett sekel i ett historiskt område.

Utrymmen

Rum4
Våningar9
Sovrum2
Badrum2
Bekvämligheter extraheras av AI.
Hiss

New York

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
Söderläge