Lägenheter till salu nära stranden och transport i Kadikoy

Osmanağa Mahallesi
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 65 Kvadratmeter • ref.: IST-01414-35537
3 365 096 SEK
Lägenhet nära Metro och Moda Beach i Kadikoy

Lägenheter till salu ligger i Kadikoy-distriktet, ett av de mest anständiga områdena på den anatoliska sidan. Kadikoy är värd för många olika sociala aktivitetsmöjligheter med sina historiska och kulturella rikedomar, konsertområden, vandringsleder vid kusten, unik havsutsikt och restauranger och kaféer med internationella rätter. Samtidigt erbjuder regionen, som ligger i framkant när det gäller turism, enkla resor mellan den anatoliska och europeiska sidan genom tunnelbanan, Marmaray tågstation och färjelägen.

Lägenheter till salu i Istanbul Kadikoy: 210 meter till Yurtcu Park och stranden, 410 meter till busstationen, 1 km till tunnelbanan och färjehamnen, 1,3 km till Marmaray tågstation och tunnelbanestation, 1,9 km till Kalamish Marina, 2,9 km till Eurasia Tunnel, 8,1 km till 15 juli Martyrs Bridge och 34,2 km till Sabiha Gokcen International Airport.

Den 5 våningar höga boutiquelägenheten är byggd på 586 m² tomt med hiss, övervakningskameror och en ramp för funktionshindrade.

Lägenheterna är utrustade med öppna och stängda kök, köksutrustning, balkong, luftkonditioneringsinfrastruktur, duschkabin, persienner, PVC-fönstersystem, satellit-TV-system och ståldörr.


IST-01414

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende65 Kvadratmeter
Totalt71 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv

Osmanağa Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2025