Lyxiga lägenheter till salu i ett nytt projekt i centrala Antalya - Köp hem Antalya Hus

Sinan
Lägenhet • 3 rum • 1 bad. • 81 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 385340
2 036 244 SEK
1 151 933 SEK+884 312

Buy Home Antalya, ett av de föredragna fastighetskontoren i Antalya, fortsätter att dra till sig uppmärksamhet med sina nya projekt. I detta projekt, som ligger i centrum av Muratpaşa, väntar ett liv som återspeglar framtidens levnadsstandard på dig.

Våra lägenheter ligger i Sinan-distriktet, ett av favoritområdena i Muratpaşa, vars värde ökar dag för dag. Detta område ligger i hjärtat av staden och är känt som ett område med högt investeringsvärde och rik grannskapskultur. Vårt projekt ligger bara några minuter från Işıklar Street, Gamla stan, havet, småbåtshamnen och andra sociala bekvämligheter.

Vårt lyxprojekt, fördelat på en yta på 900 m², består av ett enda kvarter och 20 lägenheter. Den har moderna funktioner som en inomhusparkering, hiss och säkerhetskamerasystem.

Vi erbjuder lägenheter med 1, 2 sovrum och 4 sovrum i etagelägenheter för olika behov. Vissa lägenheter har funktioner som eget badrum, källare, omklädningsrum och terrass.

Våra lägenheter har moderna bekvämligheter som köksutrustning, kombipanna, golvvärme, luftkonditionering, elektriska persienner, garderob, spot- och ledbelysning.

Med Buy Home Antalya kan du njuta av ett lugnt, modernt och elitliv. Kontakta oss för detaljerad information och bokning.



Denna lista har automatiskt integrerats av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum3
Våningar5
Badrum1

Ytor

Boende81 Kvadratmeter
Totalt90 Kvadratmeter
Hiss
Snabbtelefon
Bekvämligheter extraheras av AI.
Luftkonditionering
Parkering

Sinan

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Åka kommunalt
TypLägenhet
Byggår2025
VärmeGolvvärme, Gas