Hus för Köp i Lloret de Mar, Spanien

Lloret de Mar
Villa • 4 rum • 4 säng. • 1 bad. • 192 Kvadratmeter • ref.: C04LM-137/9374
3 747 175 SEK
Välkommen till denna spektakulära möjlighet i Lloret De Mar! Vi presenterar dig ett imponerande hus med turistlicens i det eftertraktade området Los Pinares, där kustcharmen kombineras med komforten att ha alla tjänster till hands.

Byggd med en total yta på 192,00 kvadratmeter, erbjuder denna fastighet en bostadsyta på 100 kvadratmeter ren komfort och elegans. Beläget på en tomt på 473 kvadratmeter.

Tänk dig att njuta av dina morgnar på den rymliga terrassen på 18,00 kvadratmeter, glädjande i den fria utsikten och den sydvästra orienteringen som garanterar en ojämförlig ljusstyrka. Bara 4400 meter från stranden kommer du att känna havsbrisen smeka din hud och sanden mellan fingrarna.

Inuti hittar du 4 dubbelrum som erbjuder det perfekta utrymmet att koppla av och varva ner. Fastigheten har ett väl fördelat badrum och ett utrustat kök, redo att möta alla dina behov.

Detta hus är mycket mer än fyra väggar: det är ett hem. Eldstaden skapar en mysig atmosfär på de coolaste nätterna, och trädgården och poolen är idealiska utrymmen för stunder av lugn och utomhusunderhållning.

Detaljerna går inte obemärkt i den här egenskapen. Från tillgången för personer med nedsatt rörlighet till den optiska fibern som håller alla familjemedlemmar anslutna, varje aspekt är utformad för din komfort. Turistlicensen tillför inte bara värde utan också möjligheten att få en attraktiv avkastning på investeringen.

Platsen är också en höjdpunkt. Med enkel tillgång till bussar, stormarknader och andra viktiga bekvämligheter ligger detta hus i en lugn och väl ansluten urbanisering.

De finansiella uppgifterna är också gynnsamma: samhällskostnaderna är 260 euro, den årliga IBI är 480 euro och sopsatsen är 147 Euro per år.

Missa inte chansen att förvärva detta hem som har allt: utrymme, komfort, plats och investeringspotential. Kontakta oss för att schemalägga en visning och upptäcka hur den här egenskapen kan uppfylla alla dina drömmar.

För att spara tid har Sacosta real estate förberett en virtuell rundtur för dig så att du kan besöka den här egenskapen via din mobiltelefonskärm på ett ögonblick. 

I enlighet med lag 3/2917 av den 13 februari 2018 i civillagen i Katalonien, som godkänner regleringen av konsumentinformation vid köp, försäljning eller uthyrning av bostäder i Katalonien. Kunden informeras om att notarial -, registrerings-och skattekostnader som är tillämpliga på honom (ITP eller moms + AJD) och andra kostnader som är förknippade med försäljningen eller uthyrningen inte ingår i priset. [IW].

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum1

Ytor

Boende192 Kvadratmeter
Tomt473 Kvadratmeter
Alarm
Grill
Swimmingpool
Terrass

Lloret de Mar

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data