Mysig karibisk stuga med 2 separata paket nära havet

Corozal, 1588 Serenity Rd
Hus • 2 säng. • 2 bad. • 1505 Kvadratfot
2 067 723 SEK

Detta hem ligger i det privata området Serenity Sands. Det ligger cirka 4 miles från Corozal Town och ungefär en mil till en orörd park med sandstrand tillgång till havet. Corozal ligger vid en vacker vik, och det är lugnt. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, banker, kontor etc. samtidigt som du erbjuder avskildhet i ett lugnt område.

Denna fastighet består av 2 separata skiften, 2 separata fastighetscertifikat/Absolute Fee Simple Titles. En tomt har huset. Den andra tomten erbjuder mer utrymme, avskildhet och kan utvecklas till vad som helst som passar dina önskemål, oavsett om det är kommersiellt eller bostadsändamål, såsom: ett hyreshus, pensionat, bed & breakfast, etc.

Detta specialbyggda hem i lövträ består av 2 sovrum och 2 badrum. Ingången till detta hem nås via den främre avskärmade verandan där du kan ställa upp dina hängmattor, njuta av brisen och koppla av.

Det stora sovrummet har ett eget badrum. Båda sovrummen har direkt tillgång till verandan på baksidan för din extra avkoppling. Detta hem har tak och golv i lövträ som bidrar till den visuella skönheten i interiören i detta hem. Huset är möblerat och fullt utrustat med luftkonditionering. Köket är utrustat med vitvaror, specialbyggda vitvaruskåp och en ö.

Bekvämt finns ett garage/förråd och carport. Hela fastigheten är helt inhägnad med ett trådstängsel i rustik stil.

Det finns många aktiviteter att njuta av i Corozal; det finns flera vattensporter att göra på den vackra bukten, inklusive ett av de bästa fiskeområdena i Belize. Havet bjuder på fina bad, vyer och bris. Det är lätt att ta sig till fler turistaktiviteter i hela landet Belize. Corozal är en idealisk och populär plats för pensionering eller den perfekta vintersemestern. Det erbjuder en lägre levnadskostnad och attraktiva fastighetspriser samtidigt som du njuter av en tropisk atmosfär och säkerhet. Corozal gränsar till staden Chetumal som erbjuder extra underhållning, shopping och matupplevelser.

Detta är perfekt för dem som gillar naturen, du kommer att se en mängd olika fåglar och fjärilar.

Listad för US $ 188.000! Inredning och vitvaror ingår. Verktyg tillgängliga. Vänta inte tills affären är klar, lägg ditt bud idag!

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende1505 Kvadratfot
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Luftkonditionering
Möblerad

1588 Serenity Rd, Corozal