Vi presenterar din oas vid stranden i Costa Rica

Cantón de Parrita
Hus • 6 rum • 5 säng. • 3 bad. • 378 Kvadratmeter • ref.: MSVAP30000609
26 719 418 SEK
Välkommen till en makalös kustnära livsstil, där lyx och naturlig skönhet smälter samman harmoniskt i detta moderna underverk beläget på en strandfastighet på cirka 2000m2 i Playa Esterillos, Costa Rica. Denna mästerliga villa vid stranden erbjuder dig en sällsynt möjlighet att äga en bit av paradiset som sätter en ny standard för lyxigt boende.
**Översikt över boendet :**
Inbäddat i ett av de mest prestigefyllda områdena på Central Coast, är detta hem i modern stil en pärla vid stranden. Till skillnad från andra fastigheter har den ett rent läge vid stranden, vilket garanterar oavbruten havsutsikt och oöverträffad avskildhet.
**Viktiga funktioner :**
- **Arkitektoniskt mästerverk :** Designad av en av Costa Ricas mest kända arkitekter, känd för sin moderna stil och uppmärksamhet på detaljer.
- **Generöst utrymme :** Över 600 m2 minutiöst utformad konstruktion, bestående av fyra rymliga sovrum med eget badrum.
- **Överdådiga interiörer :** Upplev överflödet inuti - premiumfinish, förstklassiga apparater och smakfull inredning skapar en atmosfär av sofistikering och komfort.
- **Privat pool :** Din privata pool, bara några steg från stranden, inbjuder dig att sola dig, ta ett uppfriskande dopp eller njuta av de hisnande solnedgångarna.
- **Exklusivt läge:** Playa Esterillos, en av Costa Ricas mest orörda stränder, erbjuder lugn med tillgång till nationalparken Jaco och Manuel Antonio.
Denna fastighet har varit föremål för en djupgående analys utförd av Christophe Moquillon, specialist på byggkvalitet. De garantier som den erbjuder sträcker sig inte bara till strukturens soliditet, vilket framgår av byggrapporterna, utan också till dess bevarandetillstånd efter 5 år. Dess konstruktion är baserad på en innovativ process med en dubbel armerad betongplatta på en bädd av sand, en metod som är beprövad i Kanada.
Villor av denna typ, på denna ort, hyrs vanligtvis för cirka $1500 per natt. Genom att utnyttja vår kunskap om fastighetsförvaltning kan du generera uppskattningsvis 250 000 till 300 000 USD i årliga intäkter. Vi erbjuder också vår conciergeservice, vilket garanterar en vänlig vård och en överlägsen service för att möta resenärernas behov och följa med dem under hela vistelsen.
**Livsstil och bekvämligheter :**
Vakna upp till det lugnande ljudet av havsvågor, njut av magin i levande solnedgångar och njut av din nästan privata strand utanför dörren. Fastigheten är fullt möblerad, inklusive ett utomhusgym, vaktpost, tallersito och mer.
**Detaljer om koncession:**
Med en förnyad koncession som erbjuder 20 års förnyelse är denna turist-/bostadsfastighet en säker investering. Strukturen har murverk av block och armerad betong, ett flytande dubbelplåtfundament och ett galvaniserat järntak.
**Fastighetsmöjlighet :**
Missa inte denna exklusiva möjlighet att äga ett hem som överskrider det vanliga livet. Oavsett om du letar efter en permanent bostad, en investering eller en exklusiv semesterort, är denna moderna strandfastighet din inkörsport till toppen av Costa Ricas lyxliv.
**Planera din privata rundtur :**
Kontakta oss idag för att ge dig ut på en resa och uppleva toppen av Costa Ricas lyxliv. Det här är din chans att äga ett mästerverk – en kustoas där lyx och natur möts och erbjuder en oöverträffad livsstil vid stranden.
Denna annons kommer från XPR - PRIVILEGE Immobilier & Conseil - SAS - NoRSAC: SAS XPR, registrerat vid handelsdomstolen i LYON - Annons skriven och publicerad av en agent -

Utrymmen

Rum6
Våningar2
Sovrum5
Badrum3
Badrum6
Parkeringsplatser (utomhus)1
Dusch2

Ytor

Boende378 Kvadratmeter
Tomt1931 Kvadratmeter
Trädgård1000 Kvadratmeter
Fitnesscenter
Swimmingpool
Terrass

Cantón de Parrita

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Havsutsikt
TypHus
Byggår2019