KOMMERSIELL HANTVERKSHALL

Aigle
Kommersiell byggnad • ref.: _472972
26 126 043 SEK
Aigle, huvudstaden i distriktet Chablais Vaudois, är en turistkorsning. Den betjänar skidorterna Vaud och Valais Alperna samt Simplon-linjen med sina många järnvägslinjer. Vägar och motorvägar finns i närheten. Denna region är också känd för sina vingårdar, slott och klimat. Sedan flera år tillbaka har många företag etablerat sig i Aigle, vilket har gett hela denna region en betydande utveckling.

Det är en stor hantverksmässig/kommersiell hall byggd 1970 i 2 våningar med en total yta på ca. 1 245 m2, mycket bra beläget på en platt tomt på mer än 2 000 m2 och enligt gällande bestämmelser är det möjligt att förstora den. Det är lätt att ta sig fram för bilar och lastbilar. Dessutom har den många parkeringsplatser utomhus. Länkar till kollektivtrafiken finns i närheten.
Galetas (kallt) nås genom en lucka, täckt med plåt och tenngodset är av stål. 2012 byttes gaspannan ut och elarbeten utfördes bland annat växeln. Den är utrustad med ett larmsystem och vissa rum är luftkonditionerade.

Aigle, huvudstad i Chablais-distriktet i Vaud-regionen, är en turistkorsning. Dess många järnvägslinjer betjänar skidorterna i Vaud- och Valais-alperna samt Simplon-linjen. Vägar och motorvägar finns i närheten. Regionen är också känd för sina vingårdar, slott och klimat. Under många år har många företag etablerat sig i Aigle, vilket ger hela regionen ett betydande uppsving.

Detta är en stor hantverks-/handelshall byggd 1970 i 2 plan med en total yta på ca. 1'245m2, mycket bra beläget på en platt tomt på över 2'000m2 och enligt gällande regler är det möjligt att förlänga den. Enkel åtkomst för bilar och lastbilar. Det finns gott om parkeringsplatser utomhus. Kollektivtrafik finns i närheten.
Galetas (kylhuset) nås via en lucka, är täckt med plåt och plåtverket är av stål. 2012 byttes gaspannan ut och elarbeten utfördes, bland annat växeln. Den är utrustad med ett larmsystem och vissa rum är luftkonditionerade.

Utrymmen

Badrum1
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Användbar1245 Kvadratmeter

Aigle

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Åka kommunalt
TypByggnad
Byggår1970
Renoveringsår2022