Prissänkning! Oashus med pool i La Esperanza, Gualaca Chiriqui

Gualaca District
Möblerat hus • 2 säng. • 1 bad.
1 555 163 SEK

Beläget i La Esperanza, Gualaca och beläget på en platt tomt, ger detta lugna hus med en pool på över 1/2 tunnland ett stort värde för en som flyttar till Panama.

När du kliver in i fastigheten möts du av ett inhägnat hus prydt med blommor och palmer på gården med bevattningssystem.

Förutom den bekväma interiören väntar en uppfriskande pool utanför dig som bjuder in både gäster och familjemedlemmar att njuta av lugna stunder.

När du upptäcker baksidan av fastigheten kommer du att stöta på en fascinerande ström av vatten, som rinner försiktigt och ger en touch av lugn till atmosfären.  Dessutom ligger ett litet skjul inbäddat i detta område, vilket ger ett säkert utrymme för att förvara dina trädgårdsredskap och utrustning.

När du kommer in i huset hittar du kök, matplats och tvättstuga.

Dessutom har huset två bekväma sovrum och ett fullt utrustat badrum. Denna fastighet presenterar en anmärkningsvärd möjlighet, som fungerar som en duk för din kreativa vision och låter dig anpassa och ordna utrymmet efter din personliga smak och bekvämlighet.

Upplev glädjen i att göra detta hus till ditt hem, förvandla det till en fristad som speglar din unika personlighet och erbjuder en idyllisk tillflyktsort från omvärlden. Missa inte chansen att vara en del av detta anmärkningsvärda projekt och ge dig ut på en tillfredsställande resa för att skapa det perfekta bostadsutrymmet för dig och dina nära och kära.

Denna fastighet ligger bara 30 minuter från Casa Solution-kontoret mitt i centrala Boquete och 42 minuter från köpcentret El Terronal i David, Panama.  Den ligger på cirka 700 fots höjd, vilket gör den märkbart svalare än David.

"Casa Solution gjorde ett utmärkt jobb" – Phoebe Miller

För mer information, en mer fullständig beskrivning och uppdaterade priser för denna fastighet, besök Casa Solutions hemsida.

Utrymmen

Sovrum2
Badrum1
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool
Trädgård

Gualaca District

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.