Lägenhet för Köp i Torremolinos, Spanien

Torremolinos
Lägenhet • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 119 Kvadratmeter • ref.: 1442/9771
4 446 585 SEK
Noa Properties är glada att kunna presentera denna underbara lägenhet belägen i det prestigefyllda området El Pinillo i Torremolinos. Detta är ett unikt tillfälle att köpa ett högkvalitativt hem i ett av de mest eftertraktade områdena i staden.

INFORMATION OM BOENDET

Lägenheten i sig är ljus och rymlig och har en mycket genomtänkt planlösning. Vardagsrummet är rymligt och har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Från vardagsrummet har du tillgång till en privat terrass på 13 kvadratmeter där du kan njuta av stunder av lugn och utsikt över bergen.

Köket är integrerat i vardagsrummet, vilket ger det en modern och funktionell touch. Den är fullt utrustad med utrustning av märket Bosch, vilket garanterar deras kvalitet och hållbarhet. Dessutom har den gott om förvaringsutrymme.

Nattområdet består av 3 sovrum, alla med inbyggda garderober. Huvudrummet har ett eget badrum som ger dig mer komfort och avskildhet. Dessutom finns det ett andra badrum för resten av rummen. Badrummen är utrustade med skiljeväggar och speglar.

Den yttre beklädnaden är gjord av termiskt bruten aluminium, vilket säkerställer god termisk och akustisk isolering. Den har också komplett luftkonditionering, så att du kan njuta av en behaglig temperatur året runt.

Huset har ett aerotermiskt luftkonditioneringssystem som använder energin från utomhusluften för att producera värme, kyla och varmvatten. Den fungerar som en värmepump som utvinner värmeenergi från luften även på vintern och överför den till ditt hem.

Fördelar med aerotermik:

• Energieffektivitet: Spara upp till 70 % på din energiräkning jämfört med traditionella system som diesel eller naturgas.
• Förnybar energi: Det är ett hållbart system som använder en förnybar energikälla som luft.
• Komfort: Den ger dig värme på vintern, kyla på sommaren och varmvatten året runt.
• Lågt underhåll: Kräver inget komplicerat eller dyrt underhåll.

Fastigheten har en garageplats och ett förråd, så att du säkert kan förvara dina tillhörigheter och parkera ditt fordon.

Kommunen där lägenheten ligger erbjuder ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Här finns två pooler för vuxna och en barnpool där du kan svalka dig och njuta av det vackra vädret. Det har också ett solarium, ett gym med bastu, trädgårdsområden och ett mångsidigt rum för användning av ägarna.

Läget för denna lägenhet är oslagbart. Det ligger i ett av de bästa områdena i Torremolinos och erbjuder enkel tillgång till provinsens huvudvägnät. Dessutom är det omgivet av alla typer av tjänster som skolor, offentliga anläggningar, idrottsanläggningar, stormarknader och mycket mer. Allt du behöver finns inom räckhåll utan att du behöver ta bilen.

Denna lägenhet i El Pinillo, Torremolinos, är en unik möjlighet för dem som letar efter kvalitetslägenheter i ett av de bästa områdena i staden. Det förväntade viktiga leveransdatumet är första kvartalet 2026. Missa inte chansen att besöka den och upptäcka alla fördelar som den erbjuder. Ring oss för mer information och för att boka tid!

PLATS

El Pinillo är ett bostadsområde i kommunen Torremolinos, i provinsen Málaga, på Spaniens sydkust. Det ligger cirka 10 minuters bilresa från den berömda stranden La Carihuela. El Pinillo är känt som ett lugnt bostadsområde, perfekt för dem som letar efter en avslappnad atmosfär bort från kustens turistliv och rörelse.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende119 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Fitnesscenter
Garage
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass

Torremolinos

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data